Popolna žena?
popolen moški je križanec med bankomatom in vibratorjem[/quote]
:)))
Zame je idealen moški tisti, ki zna ljubiti:). Čist simpl, a ne. Ljubiti, biti ljubljen…to je point.[/quote]
To je bilo mišljeno bolj kot hec….tako kot tisti prvi stavek ki sem ga napisala o popolni ženski.
Drugače je pa pri ženskah ponavadi tako: Vprašaš žensko kaj išče pri moškem. Ona ti odgovori: Želim si moškega ki me bo ljubil. Nato spozna moškega ki jo iskreno ljubi in jo spoštuje ter želi biti z njo, pa ženska takoj najde še miljon drugih stvari zaradi katerih ne želi biti z njim ( nima pravega avta, nima dosti denarja, preveč hodi ven, premalo hodi ven,…blabla).
Priporočam ogled stand up komedije Chris Rock: Never scared če ne cele predstave saj del v katerem govori o razmerjih in kako zadovoljiti žensko. Lahko ga najdete tudi na youtube. Jaz se z njim strinjam… pa sem ženska, pač mam bolj moško razmišljanje kar se tiče odnosov. Pač sem čudna in drugačna 🙂
popolen moški je križanec med bankomatom in vibratorjem[/quote]
Zame je idealen moški tisti, ki zna ljubiti:). Čist simpl, a ne. Ljubiti, biti ljubljen…to je point.[/quote]
To je bilo mišljeno bolj kot hec….tako kot tisti prvi stavek ki sem ga napisala o popolni ženski.
Drugače je pa pri ženskah ponavadi tako: Vprašaš žensko kaj išče pri moškem. Ona ti odgovori: Želim si moškega ki me bo ljubil. Nato spozna moškega ki jo iskreno ljubi in jo spoštuje ter želi biti z njo, pa ženska takoj najde še miljon drugih stvari zaradi katerih ne želi biti z njim ( nima pravega avta, nima dosti denarja, preveč hodi ven, premalo hodi ven,…blabla).
Priporočam ogled stand up komedije Chris Rock: Never scared če ne cele predstave saj del v katerem govori o razmerjih in kako zadovoljiti žensko. Lahko ga najdete tudi na youtube. Jaz se z njim strinjam… pa sem ženska, pač mam bolj moško razmišljanje kar se tiče odnosov. Pač sem čudna in drugačna :)[/quote]
Pa nas razsvetli, kako razmišljajo moški glede odnosov.
Priporočam ogled stand up komedije Chris Rock: Never scared če ne cele predstave saj del v katerem govori o razmerjih in kako zadovoljiti žensko. Lahko ga najdete tudi na youtube. Jaz se z njim strinjam… pa sem ženska, pač mam bolj moško razmišljanje kar se tiče odnosov. Pač sem čudna in drugačna :)[/quote]
Pa nas razsvetli, kako razmišljajo moški glede odnosov.[/quote]
A nisi še nikoli bila s kašnim da bi to vedela al kaj? No ti priporočam da kašnga prijatla uprašaš. Al si pa kašn film poglej. Drgač pa kot sem rekla un stand up si oglej pa boš vidla kaj jst mislm. Ženske vedno zahtevajo več od moških kot obratno.
bibitka, pa res misliš, da smo ženske kar vsepovprek tak fajn, da serviramo gore i dole? :)[/quote]
japki, jaz mislim, da s(m)o na splošno ženske fajn in da dejansko to počnejo.
čeprav se sama večkrat vprašujem, le zakaj za vraga, mu vse in v vsem ustreže? on pa mrtvo hladan :)) ko npr. tako gledam nekatere pare 🙂
kaj naj rečem. fajn, da imaš z ženskami same fajn izkušnje in res škoda, da z moškimi samo slabe, da moraš vedno znova in znova zahtevati. ker tisto, kar dobivaš brez zahteve je toliko bolj vredno in sladko.
japkica, a to misliš v umetniškem smislu? :)))))
(p.s. sem si malo sposodila tadejevo misel :)))[/quote]
njena je masterpiece, work of art, kot botticelijeva Venera))[/quote]
ah dej no, ktera pa ni venera?! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.