Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Popokane kapilare???

Popokane kapilare???

Na nosu imam za mali nohet velik del popokanih kapilar im me zanima ali to odstranjujejo tudi kozmetičarke ali moram k dermatologu in koliko to približno stane. Mesto si moram skoz pudrati in prekrivati, pa sončnih očal ne morem nosit, ker se mi potem, ko jih snamem vse razmaže in vidi in me že pošteno moti….

Lp Monka

Pozdravljena!

To je en zelo majhen problemček, ki ga pri nas takoj odpravimo!Z koagulacijo , vam bomo po nosu v parih minutah odstranili kapilare!Ta postopek se dela samo spomladi in jeseni, ko temperature niso ekstremne!CENA je okrog 3000 sit)vabljena in LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Spoštovani!

Ali odstranjujete tudi varice po nogah?
Imam jih nekako po dve na vsaki nogi.
Zanima me tudi cena.
Hvala in lep pozdrav!

Miša

Pozdravljena!

Na žalost ne, kajti kozmetični aparati so narejeni samo za obraz!Po telesu so žilice globje in jih s tem aparatom ne moremo koagulirati!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

po stegnih tudi ne? jih imam tam, ko imam celulitis, pa je grozno!

V salonu se da samo po obrazu!

Hvala!

Pozdravljeni,

jaz pa imam kapilare pod očmi oz. po zgornjem delu lic (to imamo v družini). Ali se to tudi da odstraniti tako kot na nosu?

Za vaš odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Lp

Seveda se da, v jeseni, ko bodo temperature padle, ne pa čakat na zimo , premraz tudi ne sme biti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close