Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika popečeni kruhki

popečeni kruhki

Pozdravljeni,

a ima mogoče kdo kakšno idejo za popečene kruhke?
Nekaj enostavnega in hitrega da ponudim obisku, tako malo za boljši tek…

Pomagajte kuharce,….

Lina pozdravljena!

Jaz ponavadi naredim kruhke z rezino paradižnika in rezino mozzarele. Včasih dam gor še malo tunine ali pa malo bazilike. To dam v ogreto pečico, da se sir stopi in malo porjavi. Zelo dobro – priporočam!

S.

S.

mi pa takole…..na kocke narežeš šunko, pa sir….res bolj na drobno, pa kisle kumarice in gobice, dodaš eno jajčko malo majoneze…še kaj po želji in zmešaš v kompaktno maso…..fransocsko štrico narešeš na šnitke in ji premažeš…daš za nekaj mint v pečico…dobro in hitro!

na rezine kruha namažemo namaz, ki ga naredimo takole :
nariban sir, narezana šunka na male koščke, solimo, popramo, dodamo jajc ali 2 odvisno od količine, dobro premešamo in popečemo …….

za spremembo: sesekljano cebulo majckeno poprazis na zlici masla; na vsak kruhek das eno ali dve zlici cebule, rezino sira in 1 sardelni filet ali sardelo iz konzerve.

Pikantno in zejno, zraven piva zelo pase!

pozdravcek,

proxima

Meni so super kruhki na katere namazes trzasko omako, cez das rezino sira ter vse skupaj speces v pecici, da se sir stopi.
mnjami;)

LINA,

TUKAJ IMAŠ EN HITER IN KRASEN RECEPT:

NA DROBNE KOCKE NAREŽI POLI SALAMO, SIR DODAJ MAJONEZO, RUMENJAK IN MALO ZENFA, PA ŠE MALO SOLI. SAJ VEŠ TOLIKO DA DRŽI SKUPAJ SALAMO IN SIR. POTEM KUPI FRANCOSKO ŠTRUCO, NAREŽI IN NAMAŽI NAMAZ NA KRUHKE. LAHKO SI PRIPRAVIŠ ŽE VNAPREJ IN KRUHKE ZLOŽIŠ V PEKAČ. KO PRIDEJO PRIJATELJI PRIŽGI PEČICO IN PECI TOLIKO ČASA DA SE NAMAZ LEPO STOPI (MILSIM SIR) – SAJ BOŠ SAMA VIDLA. RAJE MANJ KOT PREVEČ.
TAKO ENOSTAVNO IN TAKO DOBRO …..
BRINA

Namaži s paradižnikom, stisni česen in popeci!

z vilico zmečkaš avokado in pokapljaš z limoninim sokom. V skledi zmešaš tuno s kislo smetano in malo majoneze, dodaš avokado in začiniš po okusu. Lahko daš še koruzo, nasekljan paradižnik…
Na kruhek daš žličko namaza in popečeš v pečici.

Njami!

polona

Torej, toliko ste že napisale krasnih predlogov na to temo, da se mi pošteno cedijo sline. Res mi je nerodno, ker sem tako nevedna, ampak naj mi prs katera pove kakšna jajca ali pa rumenjake dodajate v te namaze, ali so surova, ali kuhana.

Podobne težave imam vedno tudi, ko je v receptih navedena smetana, pa ne vem ali gre za kislo, ali sladko; pa če je sladka, ali mora biti stepena… Kako naj to vem, če npr. piše samo: 1.5 dl smetane?!?

Skratka l’po pros’m če mi sporočite tole o jajčkih! LP Daša

ZA MOJ RECEPT UPORABIŠ SUROV RUMENJAK. GLEDE SMETANE PA TAKOLE. OBE STA UREDU, ČEPRAV NAM JE BOLJ V NAVADI KISLA SMETANA, SPLOH ZA NAMAZE KER JE GOSTEJŠA. SLADKO SMETANO LAHKO UPORABIŠ TAM, KJER SE JO PREKUHAVA, RECIMO PRI ZREZKIH V SMETANOVI OMAKI.
ČAO, BRINA

Brina, lepa hvala.

za moj recept pa uporabiš
kruh, poli salamo, sir, lahko tudi svež paradižnik, rezino čebule, origano, ko je pečeno pa premažem z nasekljanim česnom.

hermi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close