Pop-up strani
Kako naj se rešim strani, ki se mi odpirajo ko zaženem internet? Npr. odprem bolha.com in se mi le-ta za trenutek prikaže, potem pa zgine in pojavi se reklamna stran. Zdaj so se mi začele še prikazovati strani s erotično vsebino.
Uporabljam AB-avant Browser in imam blokirane pop-up strani.
Hvala za pomoč
Zdaj ne vem katero verzijo imaš, jaz imam verzijo Avant Browser 10.0 build 167 kjer je možnost za blokiranje določenih URL-jev. Privzete so tudi tiste strani, ki kažejo na mape /ads, /images ipd. To je tudi najbolj pogost prostor, kjer najdeš razne reklame in ostalo nesnago. Torej če že nimaš, ti priporočam da nadgradiš Avant Browser saj je res dober brskalnik 🙂
No, fantje, ne se zezat s povsem neuporabnimi odgovori na jasno zastavljeno vprašanje zeta.
Zet, problema te bo rešil Hijack This. Snemi si ga tule:
Naredi scan in dobljeni log prekopiraj semle na forum, pa ti bomo svetovali, kaj je treba odstraniti. Mirno pa lahko odkljukaš vrstice, v katerih se ponavlja Internet Explorer, in na koncu potrdiš s Fix.
Tudi v Internet Explorerju nimajo nagice kaj iskati, zlasti, če vroče Švedinje kaj same poplesujejo po zaslonu. Sicer pa v prihodnje res raje uporabljaj varnejši Firefox.
Forum je zaprt za komentiranje.