Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POP TV 24 kur o hitrih testih

POP TV 24 kur o hitrih testih

Če nadaljujem izvajanje “novinarke” v včerajšnjem prispevku o Majbert pharm in hitrih testih v oddaji 24ur, ko se je iz “petnih žila” trudila najti povezave poslovanja podjetja z vso SDS kamarilo.

Torej, če nadaljujem v “novinarkinem” slogu:

Dedek Fajonove je imel svaka čigar bratranec je služil v Wehrmachtu, kjer je izvrševal ukaze neposredno iz Hitlerjevega štaba.  Pa imamo povezavo Fajonove s Hitlerjem!

Opa. še ene par takih zapisov, pa dane pade povišica- sendvič s poliko in majonezo, zraven pa morda še kak boljši sok od Pingota pade.

Kdaj se bodo nehale vaše neumnosti?

Sem ravno danes brala neko astrološko napoved in pravi, da v naslednjem letu umre znana moška oseba , no zdaj bomo pa mogoče lahko celo leto čakali, le kdo bi to lahko bil.

Torej je bil po tvojem mnenju prispevek narejen profesionalno, v skladu z novinarsko etiko?

Odgovor na objavo uporabnika
TV glodavec, 16.12.2021 ob 14:31

Če nadaljujem izvajanje “novinarke” v včerajšnjem prispevku o Majbert pharm in hitrih testih v oddaji 24ur, ko se je iz “petnih žila” trudila najti povezave poslovanja podjetja z vso SDS kamarilo.

Torej, če nadaljujem v “novinarkinem” slogu:

Dedek Fajonove je imel svaka čigar bratranec je služil v Wehrmachtu, kjer je izvrševal ukaze neposredno iz Hitlerjevega štaba.  Pa imamo povezavo Fajonove s Hitlerjem!

TV Glodavec, oprosti moji nevednosti, zato te prosim, da napišeš kaj misliš :

Vodilni Majbert Pharma, ali vsaj nekateri, so bili perspektiven kader SDS. Pomladek. Pa je v javnost prišel posnetek da niso brez želje po kokainu. Pa so izginili s politične scene. In postali pomembni podjetniki, ki obračajo milijone. Predvsem državnega denarja. menda v Mehiki.

In da se navežem na tvojo prispodobo dedka Fajonove in tesnih zvez s Hitlerjem.

Ti med podjetniki Majbert Pharma, hitrimi testi in SDS ne vidiš nobene zveze? Samo vprašam, glede na to, da si, tako rekoč, našel povezavo med Hitlerjem in Fajonovo. Pa uporabi v obeh primerih iste vatle.

december85, 16.12.2021 ob 17:20

TV Glodavec, oprosti moji nevednosti, zato te prosim, da napišeš kaj misliš :

Vodilni Majbert Pharma, ali vsaj nekateri, so bili perspektiven kader SDS. Pomladek. Pa je v javnost prišel posnetek da niso brez želje po kokainu. Pa so izginili s politične scene. In postali pomembni podjetniki, ki obračajo milijone. Predvsem državnega denarja. menda v Mehiki.

In da se navežem na tvojo prispodobo dedka Fajonove in tesnih zvez s Hitlerjem.

Ti med podjetniki Majbert Pharma, hitrimi testi in SDS ne vidiš nobene zveze? Samo vprašam, glede na to, da si, tako rekoč, našel povezavo med Hitlerjem in Fajonovo. Pa uporabi v obeh primerih iste vatle.

Naredi, prosim, domačo nalogo in si poglej včerajšnji prispevek v 24ur in koga vse je “novinarka” navlekla vanj preko vratolomnih “povezav”.

Potem boš razumel od kod moja primerjava.

TV glodavec, napisal se, da sem v tej TV  temi neveden. Upam, da veš kaj to pomeni, v nasprotnem si ti poglej SSKJ.

Ne vem kaj si po poklicu, upam, da se vendarle spoznaš vsaj malo na pravo. Potem si verjetno že slišal za “posredne dokaze”. Posebej so ti dokazi uporabljajo ko gre za politike. Saj nihče, posebej še politiki (ali pa morda) ni tako neumen, da bo direktno vmešan v nek, recimo temu, dvomljiv posel.

TV glodavec, alias morda Kopriva ali kaj podobnega, prav je, da poveš, kaj ti v neki TV oddaji ni všeč. To je demokratično. Vendar ti to še vedno ne daje pravice, da deliš domače naloge tistim, ki povedo svoje mnenje.

Mimogrede,  primerjava, ki si jo navajal je, po mojem mnenju, neokusna in niti najmanj ne dokazuje,  novinarkinih vratolomnih “povezav”.

Tako za ilustracijo, gledal sem prispevek na TV in ga ne nameravam gledati še enkrat. V osnovi se pa mi ni zdel niti najmanj sporen. Razen, če ga gledaš kot prispevek, ki nekoga močno moti. In v nadaljevanju se ne bi čudil, če bi novinarko kar zamenjali. Ne bi bilo prvič.

Pa brez zamere, TV glodavec. Novinarji so zato, da opozarjajo na napake, pa če je to tistemu, ki napake dela, všeč ali pa ne.

Tudi jaz menim, da to “neodvisno” poročanje ne vodi nikamor. Prav sistematično spremljam RTV ter POP TV  in nikoli, ampak res nikoli, ne zasledim niti ene pozitivne novice o delu vlade. Nikoli nobenega, niti najmanjšega priznanja tudi za zadeve, ki pa so dobre in potitivne. Iz teh silnih raziskovalnih novinarjev veje samo sovraštvo in pristranskost. Da o hujskaštvu niri ne govorimo. Pa da ne bo pomote,..tile kekci iz Majbert farma so res neki važiči in jih je potrebno malo pregledati poslovno. Ampak vseeno govorim na splošno, ugotavljam, da nekdaj sorazmerno strpna in vljudna leva opcija, dobiva nepoštene in vampirske dimenzije. No, upam da bo neko vsaj približno uravnoteženo in nepristransko poročanje kdaj vseeno doseglo tudi RTV in 24ur.  Pa vse dobro želim..

Mimogrede,  primerjava, ki si jo navajal je, po mojem mnenju, neokusna in niti najmanj ne dokazuje,  novinarkinih vratolomnih “povezav”.

vaše cenjeno mnenje je toliko vredno kot npr. od uporabnika NOVEMBER 25

Pa brez zamere, TV glodavec. Novinarji so zato, da opozarjajo na napake, pa če je to tistemu, ki napake dela, všeč ali pa ne.

no da ponovim vajo, kar na nekaj vaših napak bi opozoril, če vam je všeč ali pa ne

napisal se,

politiki (ali pa morda) ni 

pa brez zamere, ..

Zgrožena, 17.12.2021 ob 05:53

Tudi jaz menim, da to “neodvisno” poročanje ne vodi nikamor. Prav sistematično spremljam RTV ter POP TV  in nikoli, ampak res nikoli, ne zasledim niti ene pozitivne novice o delu vlade. Nikoli nobenega, niti najmanjšega priznanja tudi za zadeve, ki pa so dobre in potitivne. Iz teh silnih raziskovalnih novinarjev veje samo sovraštvo in pristranskost. Da o hujskaštvu niri ne govorimo. Pa da ne bo pomote,..tile kekci iz Majbert farma so res neki važiči in jih je potrebno malo pregledati poslovno. Ampak vseeno govorim na splošno, ugotavljam, da nekdaj sorazmerno strpna in vljudna leva opcija, dobiva nepoštene in vampirske dimenzije. No, upam da bo neko vsaj približno uravnoteženo in nepristransko poročanje kdaj vseeno doseglo tudi RTV in 24ur.  Pa vse dobro želim..

Ker smo pač na forumu te bom kar tikal. Razen če ne želiš drugačno naslavljanje.

Pišeš, da sistematično spremljaš RTV in POP TV pri tem pa ugotavljaš, da ti dve TV hiši niti enkrat nista objavili pozitivne novice o vladi. Tu pa se mi močno zdi, da pretiravaš. Se pa strinjam s tvojo tezo o hujskaštvu. Nisem pa prepričan, da to počno ti novinarji, ki jih omenjaš. Se pa res dogaja. Imaš 100 % prav.

Malo sem zmeden ob tvoji izjavi, da tudi RTV, sedaj ko so zamenjali kader od direktorja navzdol, še vedno ne objavlja pozitivnih novic o vladi. Tako retorično vprašanje, kaj pa če jih ni, takšnih novic namreč. Ne zameri, samo se vprašam.

Pa še eno vprašanje imam. Upam, da ti ne bo pretežko odgovoriti. Rad sem na tekočem z novicami, sploh kaj se dela naše vlade tiče. Kaj meniš, katera TV hiša ali kateri medij to najbolj objektivno objavlja. Od srca hvala za odgovor.

Pa lepo se imej še naprej in ostani zdrav(a).

krneki728, 17.12.2021 ob 07:44

vaše cenjeno mnenje je toliko vredno kot npr. od uporabnika NOVEMBER 25

no da ponovim vajo, kar na nekaj vaših napak bi opozoril, če vam je všeč ali pa ne

napisal se,

politiki (ali pa morda) ni 

pa brez zamere, ..

Hvala “krneki 728”. Vaše, dobro namerne pripombe, si bom močno vzel k srcu, kot se reče. Seveda, če bo potrebno, jih bom v veliki meri tudi upošteval. Predpostavljam namreč, da so namenjene meni, omenjate sicer nick name “november 25”, vendar pri najboljši volji v tem primeru ne vem za kaj gre in ne najden nikakršne povezave. Sicer pa to niti ni pomembno.

Bi pa želel k vašim pripombam dodati samo še to: Res sem napisal “politiki (ali pa morda) ni”. Ne zamerite, izpustili ste del citata, ki je zelo pomemben, namreč: “tako neumen”, torej, ta del glasi: politiki (ali pa morda) ni tako neumen”, ednina ali množina, ni pomembno, nanaša pa se na posredne dokaze. In v celotnem kontekstu vse skupaj dobi popolnoma drug pomen. 

Seveda pa ni nobene zamere, zakaj le. Upam, da je enako tudi z vaše strani. Vse lepo vam želim.

Lepo se vas bere ‘december 85’, tako ubrane besede izbirate, ni kaj. Morda malo razočarate v logičnem razmišljanju, pa nič ne de. Bova tudi to obdelala, da bo za vse prav. Torej, zamera, za kaj neki. To je za take ki ne premorejo samokritike. Da se povrnem k razmišljanju-logičnem, torej vzdevek je tisti, ki nas na forumu “izdaja”, da se lahko med sabo poimenujemo in ločimo prispevke od koga so, zato sem kot analogijo vašemu vzdevku podal podoben vzdevek namišljene osebe, t.i. 3. osebe. glede na to da ne poznamo sogovornikovih osebnih kompetenc se smatramo vsi laiki in enakovredni, kar seveda pomeni da moje, vaše in mnenje od “novemer25” štejejo enako. Tako, upam da sva tole nekako dorekla. Glede nepomembnosti uporabe množine in ednine pa se seveda ne morem strinjati. Podroben pregled vaših gornjih prispevkov kaže na podrobne razdelave in kritike neustreznih trditev nekaterih (ali zgolj enega) sogovornikov, kar pomeni da z zmanjševanjem pomembnosti/pravilnosti vaše trditve, seveda navdaja sum neenake primerjave in poštenosti, kar pa si nikakor ne želite, kot vas razumem v nadaljevanje razgovora. Tudi vam vse lepo, petek je, pa še vreme je kolikor toliko prijazno.

Krneki728, hvala za hiter, tako rekoč ekspresen odgovor. Vas lahko nekaj prosim?

Bi mi prosim prilepili link od tega, ja “november25”, da pogledam o čem ta oseba piše. Če mislite, da sem to jaz, nimate prav, ne nisem nikoli uporabil vzdevka “november25. Vse kar napišem, napišem zgolj in izključno pod imenom “december85. ”

Mogoče kdaj in v kakšni drugi temi pa se bova srečala med zasebnimi sporočili. Tam pa boste lahko izvedeli kaj več o meni. In takrat vam bom dokazal zgoraj napisano.

Vi pa boste mene malo poučili, za kar vam bom zelo hvaležen, o logičnem razmišljanju, ja o pravilnem in zanesljivem sklepanju. Pa lepo pozdravljeni, do takrat.

še tole odgovorim pa se tudi sam poslovim. Torej zopet vas je logično sklepanje navedlo na povsem napačne zaključke, kar daje na sum nejasnost sogovornika (mene), ali nerazumevanja t.i. branja med vrsticami.

zato sem kot analogijo vašemu vzdevku podal podoben vzdevek namišljene osebe, t.i. 3. osebe. 

torej jasno sem izrazil, da je oseba NOVEMBER25 -NAMIŠLJENA oseba, da ne bi uporabil vzdevka osebe, ki že sodeluje v debati in ji nekako dal povod za kakšno napačno razumevanj ali repliko. Torej, linka vam ne morem podati, zato vam še enkrat nakažem, da sta (po mojem pojmovanju razprave na takih forumih) dva laična mnenja na forumu Enako vredna.

Pa nas razsvetli in napiši, o katerem pozitivnem in dobrem delu vlade bi morali poročati pa niso?  Navedi primer!

in katero je to, 17.12.2021 ob 12:12

Pa nas razsvetli in napiši, o katerem pozitivnem in dobrem delu vlade bi morali poročati pa niso?  Navedi primer!

za Zgroženo:

december85, 17.12.2021 ob 10:08

Ker smo pač na forumu te bom kar tikal. Razen če ne želiš drugačno naslavljanje.

Pišeš, da sistematično spremljaš RTV in POP TV pri tem pa ugotavljaš, da ti dve TV hiši niti enkrat nista objavili pozitivne novice o vladi. Tu pa se mi močno zdi, da pretiravaš. Se pa strinjam s tvojo tezo o hujskaštvu. Nisem pa prepričan, da to počno ti novinarji, ki jih omenjaš. Se pa res dogaja. Imaš 100 % prav.

Malo sem zmeden ob tvoji izjavi, da tudi RTV, sedaj ko so zamenjali kader od direktorja navzdol, še vedno ne objavlja pozitivnih novic o vladi. Tako retorično vprašanje, kaj pa če jih ni, takšnih novic namreč. Ne zameri, samo se vprašam.

Pa še eno vprašanje imam. Upam, da ti ne bo pretežko odgovoriti. Rad sem na tekočem z novicami, sploh kaj se dela naše vlade tiče. Kaj meniš, katera TV hiša ali kateri medij to najbolj objektivno objavlja. Od srca hvala za odgovor.

Pa lepo se imej še naprej in ostani zdrav(a).

Upam, da nisem preveč vsiljiv. Res, resnično si želim, tvoj odgovor. Glede na to, da sistematično spremljaš, kot si napisal(a) objavljanje novic o vladi, ti verjetno ne bo težko, odgovoriti na moje vprašanje.

Hvala in bodi lepo.

krneki728, 17.12.2021 ob 11:50

še tole odgovorim pa se tudi sam poslovim. Torej zopet vas je logično sklepanje navedlo na povsem napačne zaključke, kar daje na sum nejasnost sogovornika (mene), ali nerazumevanja t.i. branja med vrsticami.

zato sem kot analogijo vašemu vzdevku podal podoben vzdevek namišljene osebe, t.i. 3. osebe. 

torej jasno sem izrazil, da je oseba NOVEMBER25 -NAMIŠLJENA oseba, da ne bi uporabil vzdevka osebe, ki že sodeluje v debati in ji nekako dal povod za kakšno napačno razumevanj ali repliko. Torej, linka vam ne morem podati, zato vam še enkrat nakažem, da sta (po mojem pojmovanju razprave na takih forumih) dva laična mnenja na forumu Enako vredna.

Vsak se odloča ali bo sodeloval v neki temi ali ne. Vi ste se odločili, da se boste poslovili, ta vaša odločitev je legalna in verjetno tudi legitimna, zato jo spoštujem.

Glede na vaše zadnje pisanje bi samo dodal: nihče ni popoln, seveda to velja tudi zame. Ali znam pravilno in zanesljivo sklepati, torej logično razmišljati in brati med vrsticami, sta dve laični mnenji na forumu, kot ju imenujete, sicer enako vredni, vendarle mnogo premalo. Potreben bi bil dejansko še nekdo tretji, vendar ne namišljena oseba, z dovolj strokovnega znanja, ki bi razsodil. Pa saj ta trenutek, v tej temi, to sploh ni pomembno. Gre za povsem nekaj drugega.

In tako spoštovani krneki 728, ker se že poslavljate kot krneki728, zbogom torej in lepe prihajajoče praznike vam želim.

Vidim, da je potrebno resne in zanimive teme ubiti z neumnim flancem in medsebojnim preseravanjem kdo ima daljšega. Internetni aparat s svojimi policaji in štipendisti deluje.

Jasno, plebs je potrebno držati v nevednosti, mu krasti meso in metati kosti za glodanje, vsakih nekaj let pa lansirati instant odrešenika, ki nas bo popeljal v raj, ki nas čaka takoj za vogalom –  npr. Jankovića, Bratuškovo, Viranta, Cerarja, Šarca, Goloba, Čeferina …

TV glodavec, 17.12.2021 ob 15:16

Vidim, da je potrebno resne in zanimive teme ubiti z neumnim flancem in medsebojnim preseravanjem kdo ima daljšega. Internetni aparat s svojimi policaji in štipendisti deluje.

Jasno, plebs je potrebno držati v nevednosti, mu krasti meso in metati kosti za glodanje, vsakih nekaj let pa lansirati instant odrešenika, ki nas bo popeljal v raj, ki nas čaka takoj za vogalom –  npr. Jankovića, Bratuškovo, Viranta, Cerarja, Šarca, Goloba, Čeferina …

Seveda je bolje, če se poveličuje enega in edinega že 30 let, pa vsaj še naslednjih 20. Četudi je ta človek zlizan z RKC, četudi je že vsakemu plebejčku jasno kakšen kriminalec je in kako krade kjerkoli ima priložnost.

Da je desnica v 30 letih uspela sproducirati enega samega defekta kot predsednika vlade je kot prvo smešno kot drugo pa kaže na splošno nesposobnost desničarjev, da jih en spreobrnjen komunist že 30 let uničuje vse po vrsti. Kdorkoli gre z njim v koalicijo ni sposoben drugega kot kimati in delati po njegovih navodilih, ob prvi priložnosti pa jih zavrže kot podrekano plenico in revežem ne ostane drugega, kot da ustanavljajo nove stranke in za Janeza životarijo kot njegovi sateliti, vedno znova.

baabaa, 17.12.2021 ob 16:00

Seveda je bolje, če se poveličuje enega in edinega že 30 let, pa vsaj še naslednjih 20. Četudi je ta človek zlizan z RKC, četudi je že vsakemu plebejčku jasno kakšen kriminalec je in kako krade kjerkoli ima priložnost.

Da je desnica v 30 letih uspela sproducirati enega samega defekta kot predsednika vlade je kot prvo smešno kot drugo pa kaže na splošno nesposobnost desničarjev, da jih en spreobrnjen komunist že 30 let uničuje vse po vrsti. Kdorkoli gre z njim v koalicijo ni sposoben drugega kot kimati in delati po njegovih navodilih, ob prvi priložnosti pa jih zavrže kot podrekano plenico in revežem ne ostane drugega, kot da ustanavljajo nove stranke in za Janeza životarijo kot njegovi sateliti, vedno znova.

Haha, točno tko!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close