Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pop non stop – spet ponudba

pop non stop – spet ponudba

Ravnokar sem videla, da so “odtemnili” Pop non stop pakete in jih sedaj ponujajo za le 8,99 🙂

Saj ne rečem – pop bria se ne bi branila, ampak ne dam jim niti simbolični 1 evro. Požrešneši požrešni. Plačujemo že kabelskega operaterja, pa RTV naročnino. Najboljše, da vsaka Tv hiša udari še svojih 8.99.

Me pa zanima, kolko vas je naročenih na ta paket?

Jaz niti takrat, ko je še blo zastonj, nisem gledala.
Ni blo kaj …

Sploh ne trzam…

Moja mama je gledala Dr. Oza na Briu, zdaj ga ujame edinole na hrvaški tv. Meni je bil Brio všeč zaradi fajnih forenzičnih nadaljevank, potem so še tv 3 ukinli in zdaj gledam le še axn pa kak national geographic, history…

Meni je pa super edinole pop fani 😉 so pravkar odklenjeni omenjeni programi pa gledam … ostalo mi je tak tak, nič posebnega.

Mislim, da so veliki optimisti, če pričakujejo, da bomo v teh časih plačevali 10 eur na mesec za par programov na tv.

Mislim tudi, da je splošen odziv javnosti več kot očiten, saj drugače ne bi odklepali programov, podaljševali možnosti gledanja in nižali cen.

mene pa jezi, ker so htv 2 prestavili nekam v PM, namest njega je pa en od teh trapastih pop programov.

Mam kabelsko in na napi spletni strani piše, da imamo 10-dnevno zastonj predvajanje pop tv programov, ampak na tv mi piše, da ni signala 🙁 Kaj naj naredim, ponovno naložim programe?

Jaz pop brio nisem gledala niti enkrat, enostavno ni bilo nič zanimivega. Pa tudi če bi bilo, mi na kraj pameti ne pride, da bi še kaj plačevala. Saj kmalu bomo morali plačat vsak program posebaj ali kaj?!

Živjo,

sam lovim kar nekaj POP-ovih (novih) programov, vendar še komaj poročila pogledam. Televizije ne gledam praktično nič več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close