Najdi forum

Pozdravljeni!

Žena bi rada gledala Mlade in nemirne, vnukica pa risanke, ki naj bi bili na POP kanalih. Ali je to pri nas možno. Imamo TV od Telemach.

ToneČ, seveda je možno, vse kar je potrebno storiti je da naročite POP NON STOP paket, več o njem si lahko preberete tukaj .

LP, Miha
Telemach

Ampak v vaši poslovalnici so mi svetovali, da je potrebno vstaviti v TV kartico ali pa naročit eno škatlo?

Hvala za hiter odgovor.

ToneČ, domnevam da imate doma Telemachovo omrežje in verjetno še vedno spremljate analogno programsko shemo? Res je, ti kanali so na voljo samo na digitalni programski shemi, ki jo lahko spremljate ali preko PCMCIA modula, ki ga vstavite v režo pri strani televizorja, ali pa preko našega sprejemnika.

Če imate doma novejši televizor, ki podpira DVB-C potem vam svetujemo, da naročite PCMCIA modul, v kolikor pa televizor nima te podpore potem boste lahko naš sprejemnik priklopili preprosto preko SCART priključka (tisti, ki ste ga uporabljali za videorekorder).

Digitalna programska shema vam bo omogočila, da boste imeli na voljo še veliko dodatnih kanalov.

Imate še kakšno vprašanje?

Lp, Miha
Telemach

Mladenič Miha,

hvala za izčrpne odgovore. Jaz v bistvu ne vem kakšna je razlika med analogno in digitalno TV. Imam Samsung LED TV, ta novi. Priporočali so mi babi paket, ker žena hoče še internet in telefon. Samo v tem paketu ni POP kanalov, ampak ameriški filmi, ki pa jih ne rabim, zamenjati s POP pa jih ne gre …

Če ste tako prijazni mi prosim svetujte kateri paket naj vzamem, da bo imel vse kar potrebujemo.

Hvala in lep pozdrav,

Gospod ToneČ,

Digitalna vs. Analogna
Bistvena razlika med digitalno in analogno je v tem da imate na digitalni več kanalov z boljšo sliko z več funkcijami (podnapisi, zvok, epg,…)

POP NON STOP
Ne glede na to kateri paket vzamate boste morali pri vsakem paketu doplačati za POP NON STOP paket (11,99€)

Internet paket
V kolikor ste vi ali vaša žena že upokojeni in internet uporabljate občasno oz. samo za pregledovanje spletnih strani lahko vzamete Super babi paket (28,00 €), ki vključuje Internet do 1 Mbps / 512 kbps in brezplačne klice znotraj omrežja Telemach.

Če internet uporabljate poleg tega še mogoče za Youtube portal in druge videovsebine, vam svetujem 3.0 S+ paket (35,50 €) ki vključuje internet z 2 Mbps/512 kbps.

V kolikor pa internet uporabljate za prenose večjih datotek, vam bo najbolj prav prišel paket M z 6 Mbps / 1 Mbps.

Torej morem naročit dva paketa? A za super dedije pa nimate posebej ponudbe?

ToneČ,
tako je, da boste lahko gledali POP NON STOP kanale boste morali naročiti paket, ki vključuje digitalno televizijo, potem pa boste morali naročiti še POP NON STOP paket.
Drugače pa je Super babi paket je namenjen tudi super dedijem :).

Lp, miha

Pozdravljeni,

hvala za pomoč Miha. Sem vprašal za nasvet še sina, ki mi priporoča SIOL, ker naj bi tam bili POP kanali brezplačni preko računalnika. A je to res? Imate vi kaj podobnega?

ToneČ,
Podatkov o tem, da bi lahko na SIOL-u brezplačno gledali POP NON STOP kanale preko računalnika nimam, kar pa ne pomeni, da to ni res.

Pri nas POP NON STOP kanalov ni mogoče gledati preko interneta, imate pa možnost naročiti VOYO paket, preko katerega boste lahko spremljali ali preko računalnika ali pa preko zunanjega sprejemnika podobne vsebine kot na POP NON STOP kanalih.

Druga možnost za gledanje TV-ja preko računalnika ali preko kater druge pametne naprave pri nas pa je da vzamete storitev D3GO (trenutno jo lahko naročniki zastonj uporabljajo do 31. 3. 2012).

Lp, miha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close