Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ponudnik Mobitel ali Simobil

Ponudnik Mobitel ali Simobil

Kaj priporočate za fizično osebo, ki zmerno telefonira in zmerno uporablja internet? Po Sloveniji.

Paket?

Hvala.

Predlagam mobitelov paket 2013.

bob paket

jaz sem bil prej pri mobitelu, zdaj sem že kar dolgo na bobu

ne zamenjam za nič na svetu

Se strinjam.

Simobil ti jaz odsvetujem, omrežje katastrofa, prenos podatkov in mobilni internet tako počasen, da prej znoriš kot pa kaj posrfaš po netu. Meni recimo tudi v BTCju na simobilu prekinja klice, pa tudi na obvoznici ljubljanksi se mi je zgodilo da mi je šaltalo na 2G omrežje, tako da o njihovem najboljšem 3G omrežju bi se dalo razpravljati. Mobitel paket 2013 je ok, samo vprašanje je razporeditev teh zakupljenih enot, tukaj se hitro lahko nasankaš, vsaj jaz tako mislim. Če pa želiš recimo bit na predplačniškem paketu pa probaj ta nov Tušmobilov paket free2go, je res super!

za bob paket sem slišala svašta že od frendov, nič kaj pozitivnega v glavnem. ok je samo tem ki se sam pogovarjajo al pa sms pišjo (brez neta mmsov itd.), plus zmeraj so komplikacije pri reklamacijah al pa kakšnih težavah. Sicer se pa strinjam s HrastovoMico.

Hvala za komentarje.

Kaj pa debitel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close