Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ponudba apartmajev na otoku ŠOLTA

Ponudba apartmajev na otoku ŠOLTA

Hoj,

prijateljica s šolte me je prosila, če lahko objavim njihov e-naslov, saj zelo ugodno oodajajo apartmaje na otroku Šolta. Apartmaje oddajata mož in žena (Sigrid in Romano Pavišić). Žena je Nemka, zato malo slabše govori hravaško. So zelo, zelo zaelo ljubeznivi in prijazni. Priporočam!!!!

Njihov naslov: zigip@web.de
Tel.: 00385 21 654 291

TAJA!

Midva sva poslala povpraševanje na mail, ki si ga zgoraj napisala. Zdaj pa naju zanima, kako je tam? Napisi iz lastnih izkusenj (kej je takšen odgovor najbolj korekten).
-V katerem mestu se nahaja ta apartma?
– koliko je do morja?
– se kaj dogaja zvečer? (nekaj sem že brala, da je bolj samotno)
-kakšne so plaže?
– notranjost apartmaja?
….itd…. čimveč!

Hvala že v naprej!

Jasmina

Apartma se nahaja v Srednjem selu. To je na sredini Šolte, ki je sicer zelo majhen otoček, ampak vseeno moraš z avtom ali kolesom do plaže. Familija PAvišić se ukvarja s pridelavo vina in olivnega olja – torej so kmetje.

Apartmaji niso ne vem kako luksuzni, vendar so čisto OK. Midva sva bila v 2-posteljnem, ki je bil velik, s kopalnico in WCjem, hladilnikom, …

Zvečer se ne dogaja NIČ. To je otoček, kjer moraš včasih celo počakati sredi ceste, da ata in njegove ovce prečkajo cesto. Vse se odvija počasi in preprosto. V bistvu večjkega mesta ni. So le vasice in 4 mini obmorska mesteca, kjer so v vsakem ene 3 restavracije. Ni Šipcev s sladoledom, ni štantov, ni nič. Če ti paše mir in preprost večerni lajf (v šlapah, mikici in kratkih hlačah), potem ti bo na Šolti všeč. S prijatleji smo šli par večerov v ta obmorska mesteca, nekaj popili, se malo sprehodili…

Plaže – plaže so kamnite. Peščenih plaž ni. Dobro je, če imaš čoln, ali pa da greš peš do kakšnih norih samotnih uvalc, kjer si sam. No, saj tudi v bližini teh malih mestec ni nobenega drena in si prav tako lahko nagec. Midva sva šla 3x na Šolto in jo prehodila in pregledala v nulo,tako, da greva sedaj še bolj na jug – spet na en tak majhen otoček, ker nema mir in lepa narava vleiko pomenita.
Aja, na Šolti mi je zelo všeč to, ker so plaže takšne, da si lahko v borovem gozdičku v hladu, narediš par korakov in si na skalah na sončku in še 2 koraka in si že v morju. Šolta je namreč en bolj zelenih otokv v Jadranu.

Veliko od Šolte imaš tudi na netu. Malo počekiraj. Sicer pa ti bodo tudi lastniki sigurno poslali stran, kjer boš lahko videla njih, njihove apartmaje… Jaz žal nimam več te strani shranjene.

Lp, Taja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close