ponovno srecanje
Mislim, da ni nobenega dvoma, da se je šlo le za goli seks. Izkoristil je tvojo naivnost in sodelovanje, ker si kaj resnega ni sposoben ali pa ne želi najti.
Večina moških ne razmišlja tako čustveno, kot ženske, da bi v sebi še po tolikih letih v sebi ohranjali tisto romanco.
Pa če jo slučajno bi, bi se vajino srečanje končalo popolnoma drugače, ne pa z seksom.[/quote]
Tudi jaz mislim tako. Ti si bila verjetno nostalgična, polna lepih spominov iz preteklosti, on pa predvsem potreben. Ampak, na tvojem mestu se ne bi sekirala, sploh če sta oba samska. Če se on več ne bo javil, ga tudi ti več ne kliči.[/quote]
Problem lahko povzročijo ta velika pričakovanja, ki pa so le še neka iluzija. In prevelika navezanost na to iluzijo, ki je le del preteklosti, lahko povzroči, da smo zaslepljeni in nesposobni videti dejansko resnico.
Mislim, da ni nobenega dvoma, da se je šlo le za goli seks. Izkoristil je tvojo naivnost in sodelovanje, ker si kaj resnega ni sposoben ali pa ne želi najti.
Večina moških ne razmišlja tako čustveno, kot ženske, da bi v sebi še po tolikih letih v sebi ohranjali tisto romanco.
Pa če jo slučajno bi, bi se vajino srečanje končalo popolnoma drugače, ne pa z seksom.[/quote]
in kako bi jo ohranjal po tvoje? z kavico v lokalu zihr ne :)) – po moje.
To, kar se ti je zgodilo, je meni dokaj znano. Vendar malce drugače, kot si predstavljaš 🙂
Če ne bi bila v vezi, bi pred nekaj leti naredila točno to, kar je naredil ta tvoj nesojeni tip. Bi poklicala nekoga, s katerim sva si bila blizu v najstniških letih, vendar le platonsko :).
Ker je mene tip takrat noro privlačil, sem se leta kasneje spraševala, kako bi bilo, če bi bilo … 🙂
In če bi bila samska, bi prav gotovo to poskusila izvesti, in to na isti način kot ta tvoj tip. Brez nekih hudih čustev, zgolj iz radovednosti, da bi zaključila nekaj, kar se mi zdi, da je ostalo nezaključeno, neizrečeno 🙂 Brez absolutno nobenih ambicij, da bi ponovno hodila ali kaj podobnega … 😉 In tudi če bi se izkušnja ponovila v drugo, tretje, četrto, bi bilo zgolj zaradi tega, ker je bila dobra, in ne zaradi neke navezanosti in kot začetek nečesa novega….
Saj je mogoče tud on bil poln nekih spominov, o katerih je takrat fantaziral.[/quote]
Ja, psoebej takrat, k oej gledal, kak oga bo dal na toplo na zadnjem sedežu avtomobila. Silno romantična duša. :))[/quote] Ja, recimo, to sem imel v mislih. Ni pa nujno. Mogoče pa on kje na kakem drugem forumu piše, kako si je želel cartanja ali pogovora, ona ga je pa kar naskočila na zadnjih sedežih. 🙂
Če se ne bo več oglasil, potem mogoče le ni bil ne vem kako hudo potreben. :))[/quote]
Marko, zdaj on sedi v kotu in globoko razmišlja, kako je zafrknil dolgoletno prijateljstvo zaradi ene noči strasti. :)))) In, čez nekaj dni bo odprl temo na forumu čustvena inteligenca. :)) Nekaj me vseeno moti in rabim tvojo moško pomoč, Marko. Zakaj bi se on odločil za seks z dolgoletno prijateljico, če bi lahko “naskočil” katerokoli drugo, ki bi prišla mimo? A je moškim vseeno, če so potrebni? Ne vem, zato sprašujem.
Ne vem, zakaj misliš, da bi lahko naskočil katero koli drugo. Ste res tako lahko ulovljive oziroma so res vsi moški tako “prepričljivi”? 🙂
Zakaj pa se ne bi odločil za seks z njo, če je bila voljna? Mogoče se je pa on odločil šele potem, ko je začutil njeno razpoloženje in je potem sledil njej, bolj kot sebi, da je ne bi razočaral. Mogoče je pa on tud želel kaj več oziroma za začetek “manj”, preden se je začelo dogajat. Mogoče je pa bila samo ob pravem času na pravem mestu in je izkoristil situacijo. Kar pa še vedno ne pomeni, da si ne želi v prihodnosti kaj več iz tega. Kaj pa vemo o njem? Praktično nič. Lahko le sodimo po sebi, torej še vedno samo ugibamo. 🙂
No, ja, najbrž sem bom vdala v usodo, da sem mu bila le dobra prilika, ki jo je znal izkoristiti. V redu, priznam da sem tudi jaz uživala, če je pa on toliko /ne najdem pridevnika/, da se ne želi spustit v najinem poznanstvu (odnosu) vsaj za 5% na neko čustveno raven, potem pa naj ostane samo pri temu, da je bil goli seks. Do zdaj še me ni kontaktiral, pa saj ni minilo še niti 2 tedna od takrat, samo ne vem kako se naj odzovem, če se mi bo zopet javil…. Najbrž boste zdaj rekli, da sem blondtna kura, ampak na nek način si seveda želim njegove bližine…. In joj ja, najbrž se ne bom brezglavo zaljubila v njega, oziroma nikdar se ne ve…
Antilopa, mislim da so tvoji odgovori edini na mestu! 😉
In kateri so bili tvoji namigi, po katerih bi lahko on prepoznal, da si od njega želiš nekaj več? Poleg seksualne izkušnje seveda. 🙂
Avtorica je premalo napisala. Ženske nismo vse lahko ulovljive. To bi že moral vedeti. Ravno tako bi moral vedeti, da so pa nekatere ženske zelo lahko ulovljive oziroma blago rečeno, jih sploh ni potrebno loviti. 🙂
Če sem čisto iskrena, mislim da je ta zgodba izmišljena. Še enkrat preberi vse, kar je belasnežinka napisala, pa ti bo jasno. Malo je potrebno vključiti intuicijo. Ona je napisala, da je bil ta njun seks itak neizbežen, da pa se je zgodil kar na prvem srečanju. Možno je, da ima nekega prijatelja o katerem tako fantazira, možno pa je tudi, da je to temo odprl moški in se pač malo heca. Če bi oba fantazirala o seksu že vsa ta leta, potem taka tema sploh ne bi bila odprta. Bilo bi jima fajn, da se je to zgodilo. :))
A se ti ne zdi, da je tema rahlo “ameriška”? Kot dva najstnika sta se dala dol na zadnjem sedežu avtomobila. Po tolikih letih nimata ne stanovanja ali kakega drugega prostora, da bi to storila na bolj udoben način. :))) Popay je kar pravilno napisal.
Teorija zarote praviš? Ja, tale “ženska” intuaicija je hudič včasih, zna bit zelo nezaupljiva, vse ji je lahko sumljivo. Tisto z neizbežnim seksom je lahko tudi le posledica njene domišljije. Morda pa samo njena intuicija čuti obojestransko privlačnost že od prej. 🙂 Tudi, če je samo hec… a ni lepo, ko nekomu lepšamo trenutke? Kaj pa če je vse skupaj le res? 😉
juhu pa imamo spet eno butaro tukaj, da se lahko malo nasmejimo. Iskreno upam samo, da uporabljaš zanesljivo kontracepcijo, da se ti ne bo slučajno, nenačrtovano, po nesreči, kaj prijelo in bomo brali še javkanje samohranilke.[/quote]
če vi nimate kaj boljšega za počet, kot pa brat zgodbice na tem forumu…. se mi smilite… sem pač slučajno sem kliknila na to stran, pa vidim da obstajate dejansko ljudje, ki se 24/7 naslanjate na zgodbe drugih ljudi, sami brez kakršnih koli življenjskih izkušenj pametujete drugim…. škoda mojega časa, da sem sploh pisala sem… In ja, še 100x se bom noro in divje poseksala s tem in še kupom drugih tipov, ne skrbi za mojo “samohranilnost”, ker ne morem zanosti iz zdr.razlogov… hvala za skrb! pa nasvidenje!
Saj ti tudi mi (večinoma) vsi želimo, da se bo tudi on s teboj želel 100x divje in noro poseksat. 🙂
juhu pa imamo spet eno butaro tukaj, da se lahko malo nasmejimo. Iskreno upam samo, da uporabljaš zanesljivo kontracepcijo, da se ti ne bo slučajno, nenačrtovano, po nesreči, kaj prijelo in bomo brali še javkanje samohranilke.[/quote]
če vi nimate kaj boljšega za počet, kot pa brat zgodbice na tem forumu…. se mi smilite… sem pač slučajno sem kliknila na to stran, pa vidim da obstajate dejansko ljudje, ki se 24/7 naslanjate na zgodbe drugih ljudi, sami brez kakršnih koli življenjskih izkušenj pametujete drugim…. škoda mojega časa, da sem sploh pisala sem… In ja, še 100x se bom noro in divje poseksala s tem in še kupom drugih tipov, ne skrbi za mojo “samohranilnost”, ker ne morem zanosti iz zdr.razlogov… hvala za skrb! pa nasvidenje![/quote]
na forumih je en kup žensk, ki so imele otroke z luzerji, ker so jim kao zdravniki rekli, da ne bodo mogle zanosit. ampak kakorkoli že, tudi jaz ti želim veliko divjega seksa, ker po tehle 14 dneh abstinence ti že seka
če vi nimate kaj boljšega za počet, kot pa brat zgodbice na tem forumu…. se mi smilite… sem pač slučajno sem kliknila na to stran, pa vidim da obstajate dejansko ljudje, ki se 24/7 naslanjate na zgodbe drugih ljudi, sami brez kakršnih koli življenjskih izkušenj pametujete drugim…. škoda mojega časa, da sem sploh pisala sem… In ja, še 100x se bom noro in divje poseksala s tem in še kupom drugih tipov, ne skrbi za mojo “samohranilnost”, ker ne morem zanosti iz zdr.razlogov… hvala za skrb! pa nasvidenje![/quote]
na forumih je en kup žensk, ki so imele otroke z luzerji, ker so jim kao zdravniki rekli, da ne bodo mogle zanosit. ampak kakorkoli že, tudi jaz ti želim veliko divjega seksa, ker po tehle 14 dneh abstinence ti že seka[/quote]
Super če so imele otroke s takšnimi ali drugačnimi moškimi. Jaz vem kaj imam in kaj nimam. In ni se treba spuščat pri komentarjih na tak beden nivo. In super da so ti poznane vse zgodbe teh žensk, sem že rekla – 24/7 – pojdi v naravo!
Forum je zaprt za komentiranje.