Ponovno – Kdaj moški varajo?
Za to, da neka veza funkcionira skozi leta, je potrebno veliko več kot pripravljenost na sex 24 ur na dan in izgledati popolno, urejeno, atraktivno…
Jaz sem v tem pogledu mogoče zastarela ampak jaz potrebujem moškega, ne neke mevže, ki gleda za vsako kiklo in ga gre srat z drugimi takoj ko kaj ne štima. In je res, da večkrat zapadem v skušnjavo ampak se mi ne da več it nekih igric, pa da bi pred svojim fantom kaj skrivala. Zakaj; kaj imam od tega?
Poleg tega, ko bom starejša, si bom želela ob sebi nekoga, ki mi bo stal ob strani, ko bom v p*zdi, ko bom utrujena od vsega ali (bog ne daj) če bom zbolela in bo moral nekdo skrbeti za mene. Želela si bom imeti nekoga, s katerim se bom lahko pogovarjala, potovala in uživala v sexu in pozornosti.
In da veza funkcionira, ni dovolj samo en objem na mleto. Skos moraš vanjo vlagat, dat človeku vedet, da ga obožuješ, ker ni nič samoumevno.
In vedno se bo našel nekdo, ki me bo imel rad tako kot sem in ki bo samo moj. In ne živim v utvarah samo nisem povprečna in nisem se vdala v usodo, da je pač vsi varajo.
Lp, K
Za to, da neka veza funkcionira skozi leta, je potrebno veliko več kot pripravljenost na sex 24 ur na dan in izgledati popolno, urejeno, atraktivno…
Jaz sem v tem pogledu mogoče zastarela ampak jaz potrebujem moškega, ne neke mevže, ki gleda za vsako kiklo in ga gre srat z drugimi takoj ko kaj ne štima. In je res, da večkrat zapadem v skušnjavo ampak se mi ne da več it nekih igric, pa da bi pred svojim fantom kaj skrivala. Zakaj; kaj imam od tega?
Poleg tega, ko bom starejša, si bom želela ob sebi nekoga, ki mi bo stal ob strani, ko bom v p*zdi, ko bom utrujena od vsega ali (bog ne daj) če bom zbolela in bo moral nekdo skrbeti za mene. Želela si bom imeti nekoga, s katerim se bom lahko pogovarjala, potovala in uživala v sexu in pozornosti.
In da veza funkcionira, ni dovolj samo en objem na leto. Skos moraš vanjo vlagat, dat človeku vedet, da ga obožuješ, ker ni nič samoumevno.
In vedno se bo našel nekdo, ki me bo imel rad tako kot sem in ki bo samo moj. In ne živim v utvarah samo nisem povprečna in nisem se vdala v usodo, da pač vsi varajo.
Lp, K
Problem je v tem, da ženske ne poznajo dovolj moških (potreb) in zato delajo veliko napak nenamerno, moški pa na to ne znajo pravilno opozorit in se čutijo zapostavljene. Je pa re, da so nekateri “ene navadne riti”. Seveda ta psihologija velja tudi v zamenjanih vlogah. Predlagam kakšne knjige o odnosih, se da veliko naučit.
Forum je zaprt za komentiranje.