Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ponavljanje izpita

ponavljanje izpita

Nameravam ponovno opravljati izpit, rada bi višjo oceno, problem pa je, da sem ta izpit naredila komaj tretjič. Razlog pa je moja raztresenost pri učenju, saj me je ves čas skrbelo zdravstveno stanje, ko se je popravilo, sem se vsaj malo spravila zraven, zdaj sem pa ugotovila, da se stvar da zelo dobro naučiti, vem, da bi lahko dobila 9. A je kdo bil v takšni situaciji, skrbi me, da se bodo norčevali iz mene na ustnem, češ, zakaj popravljam, lahko sem srečna, da sem sploh naredila, glede na to, da imajo pripombe, če si tam tretjič (to je MF). Je imel kdo slabe izkušnje pri popravljanju ocene? hvala, lp

odvisno…če je to na predkliniki, bi si jaz rajši dala vpisat oceno, med tem, ko je na kliniki zadeva drugačna, je pa seveda odvisno od predmeta do predmeta…ampak večini pa mislim, da se ne bi zdelo tako zelo nenavadno. Veš profesorji so navajeni na vse sorte čudne stvari…
Sicer pa uživaj v počitnicah

Ah, kje noben se ne bo delal norca iz tebe.
Se pa strinjam z Galo, da je na kliniki lažje priti do dobrih ocen kot v predkliniki. Če je tvoj zadnji pogoj za vpis v višji letnik, pa je za razmislit. Ampak a ni lepše da uživaš v počitnicah, se lepo pozdraviš in potem s polnimi baterijami greš v nov letnik. Samo moje mnenje. 😉
Kater letnik pa si??

Gre za bike1, oceno imam že vpisano, ampak bi plačala (mislim, da je 7k) za ponovno opravljanje (to lahko 5× v študiju), če dobim boljše, se mi vpiše in stara prečrta. Ampak saj vesta, kakšni so ustni, nimam rada kakšnih pripomb profesorjev, čes, kaj delam tu. Rabim pa povprečje za štipendijo, ker tudi eno leto brez….se mi bo precej poznalo. Me pa zelo veseli, da sem zdaj že tolikokrat slišala, da je na kliniki lažje do boljših ocen, hehe, itak komaj čakam, da pridem do tja 🙂

Ti kar pojdi popravljat oceno, če ti gre za štipendijo. Najbrž pripomb ne bo, če pa bodo, pa briga te, misli si svoje, pa dalje. Saj te bo MF tudi tega naučila. ;))
Pa verjemi – klinika je mnogo prijaznejša topogledno.
Srečno in uspešen študij še naprej!
pa še to – cena je nekaj čez 8k, da te ne bo presenetilo…

Pošlji oblikovano (28-07-04 12:43)

A ni prva pomoč v prvem letniku?? Kaj pa če bi se jo dobro naučila in dobila na prvi pomoči dobro oceno, ki ti lahko zviša povprečje??Samo ideja.

Ne priporočam ti tega, izpit iz prve pomoči je mnogo bolje kasneje opravljat, ker na tista vprašanja po prvem letniku težko odgovarjaš… Po možnosti bi si povprečje še znižala. 🙁 Če ne verjameš, pojdi gledat na kirurgija.net rezultate izpita. Po številkah indexa lahko pogruntaš, kako dolgo je kdo na MF…

Ja, sej to vem. Samo se mi zdi, da je to malo tudi zato, ker ljudje jemljejo prvo pomoč bolj tko in se ne naučijo dovolj. Seveda je potem znanja več, tudi če se ne učiš čisto nič, v višjih letnikih in lahko dobiš tisto 7 lažje kot nekdo, ki nima pojma o kliniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close