Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ponavljajoči oglasi za delo

Ponavljajoči oglasi za delo

Opazite ene in iste oglase za zaposlitev? Po 3x se ponovijo. Kaj res nikogar ne najdejo, ali iščejo genija za 1000 EUR?

Naj propadejo!!!

Imeli bi mladega z 20 letnimi delovnimi izkušnjami, visoko izobraženega, ki ne bo imel otrok in ne bo na bolniški ali pa bo takrat delal od doma za minimalca…ker šefi pa morajo imeti najnovejši BMW in izlete v mondene kraje

Naj propadejo!!!

ma veliko je svinjarije na tem področju.. veliko lažnih oglasov.. tisti, ki pa stalno iščejo in dejansko vzamejo koga, pa jim folk beži stran, pri takih so pa slabi pogoji dela.

To se dogaja že najmanj 10 let.

Ne vem pa kk je zmer manj brezposelnih al je to fiktivna cifra, ker folk se zih ne prjavlja več na Zavod za zaposlovanje, ker to je totalen scam.

Prihranili si boste veliko živcev, če se boste takih delodajalcev izognili.

Ja, tega je res veliko. Ena podjetja res objavljajo kar naprej, za določene vidim po 10x isti oglas. V zadnjem času sem par mesecev iskal novo službo, poslal sem 9 prijav in od teh so trije znova objavili isti oglas. Po moji statistiki torej okoli 30% delodajalcev to dela

Lahko, da so zunaj subvencije, kjer delodajalec dobi subvencijo in z zaposlenim nima, stroška. Pri tekem si samo suženj. Zato bodite pozorni.

Ko je oglas ponovljen večkrat, je jasno, da delodajalec nima stika z realnostjo in/ali kandidatov ne jemlje resno. Bila sem v več takih postopkih in izpolnjevala vse pogoje, zato ne nasedajte, da ni ustreznih kandidatov.

Odgovor na objavo uporabnika
werner760, 20.09.2025 ob 13:53

Ja, tega je res veliko. Ena podjetja res objavljajo kar naprej, za določene vidim po 10x isti oglas. V zadnjem času sem par mesecev iskal novo službo, poslal sem 9 prijav in od teh so trije znova objavili isti oglas. Po moji statistiki torej okoli 30% delodajalcev to dela

Res je. Jaz sem pred par meseci  iskala, ponekod bila celo na razgovorih, v 90% niso nikogar izbrali. Oglas se ponavlja, eni že celo leto iščejo (še vedno malo pogledam oglase, da vidim kaj se dogaja na tem področju in še vedno isti oglasi. Ponekod sem bila celo na razgovoru in vedno so mi napisali, da nadaljujejo pogovor z drugim kandidatom, nato pa čez par dni vidim ponovitev oglasa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close