Pomoč:Kam na poročno potovanje???
Dominikanska rep. je lepa dežela, s čudovito pokrajino, lepimi plažami in čistim morjem…tudi hotel je bil super, osebje zelo prijazno in ustrežljivo…skratka vse o.k.
Je pa res, da je tamkajšnje prebivalstvo zelo revno, velika večina jih živi v kolibah iz kartona in pločevine, zato je precej kriminala, praktično na vsakem koraku te oblegajo domačini, vsak pa hoče od tebe samo denar..še tisti konc asfalta na katerem stoji bi najraje iztrgal iz ceste in ti ga prodal. Na žalost sva bila priči oboroženega ropa menjalnice, pri katerem so ustrelili varnostnika, zaradi tega nama , je bil Mauritius bolj všeč, ker je varen otok, tudi ponoči, standard je višji, ljudje so bolj prijazni…vse je bolj urejeno, medtem, ko je v Dominikanski rep. vse bolj v razsulu.
Upam, da te nisem preveč zamorila, kakorkoli se bosta odločila, želim vama res sanjsko poročno potovanje.
LP
Ja to sem pa slišala, da je velika revščina, vendar pa sem slišala, da je za varnost kar lepo preskrbljeno. Podnevi si lahko kjerkoli hočeš, saj ni velike nevarnosti, da se ti kaj zgodi, ponoči pa menda nimaš izstopa iz varnostne cone, vsaj tako nekako sem razumela kolegico. Jaz mislim, da bova šla kar sem. Ko bom potrdila in vplačala rezervacijo sporočim kako sva se odločila.
Hvala za odgovore.
Forum je zaprt za komentiranje.