Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek POMOČ!!!

POMOČ!!!

Pred kratkim sem prejel mail,katerega vsebina je sestavljena iz same hude dobrote.vsebina govori sledeče,neki Jonson Jon iz neke južne afriške republike prosi če mu lahko pošljem osebne podatke ter skeniran osebni dokument z namenom da mi odpre račun na banke kjer dela ter mi nato na moj račun nakaže večjo vsoto denarja.
Ker dvomim da sem prvi me zanimajo vaše izkušnje.

Ko boš pa denar dvignil, pa pride pravi “račun”. Delete samo!

Kako to misliš?ko bom dvignil denar pride pravi račun?Imaš s tem že izkušnje?

Kak stavek iz pisma skopiraj v google in potem samo čitaj … ti bo vse jasno. Tale “hoax” je star skoraj kot internet.

jao bože….tebe bo pa ziher še kdaj kdo nategnil !

aja, sem ti pozabu napisat, da mu pošlji poleg št. TR še tvoj PIN kodo…;-)

To nekje v Afriki po kafičih pošilja na stotine ljudi verižne poste s podobno vsebino na naslove, ki jih kjerkoli izbrskajo na internetu. Če je izmed 10.000 poslanih en pozitiven, da najdejo zrelo hruško, ki ga “nategnejo”, ima takšna goljufija za njihove razmere odličen finančni izkupiček. Torej tukaj moraš biti precej neumen, da bi verjel v kaj takega, ko te nekdo prosi za bančni račun ali poskuša iz tebe še na kakšne duge načine izvleči denar.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne razumete,kajti tudi jaz ne vem kje kje keč,on bi odprl na moj ime račun kamor bi mi kasneje nakazal denar,jaaz mu moram samo posredovati osebne podatke.Ker se tudi meni zdi sumljivo sprašujem če je kdo se sploh že vpletal v te stvari?

si me pa nasmejal :)))))))))))))))))

bog daj norcem pamet, nam pa denar!

Koliko pa bi ti nakazal? Pomoje izpod 1 mio se ne jet tega ker se ne splača.
Meni je prejšnji teden gospod Ubuntu Zgombo Ngumba iz Gambije nakazal 2,5 mio $, ki jih je skril pred davkarijo, deliva si 50/50 % . Ampak še ni prišlo ker sem moral najprej nakazat 800$ za provizijo nakazila. Zdej se je ustavilo na banki ker je treba plačat še ene papirje in neko carino al kaj in imel je še nekaj stroškov,…zato me je prosil da mu pokrijem še to okol 400$+300$. Itak bom na koncu dobil 1,2 miljona zato se ne sekiram preveč….

(PARODIJA ,da ne bo kdo zares vzel)
lp, GGG

a tuki je keč.hvala.zanimal me je samo kako to poteka.

a tuki je keč.hvala.zanimal me je samo kako to poteka.

To je vse res, ti mu kar pošlji svoje podatke, pa ne pozabi PIN kode, tistih nekaj 100 €, pa je zanemarljivo v primerjavi z tistim, kar boš dobil, jaz sem plačal 1913 €, pa sem dobil skoraj milijon, tako oni utajijo davke, rajši kot dajo državi, nekomu nakažejo.
Sedaj, pa uživam na svoji jahti, ki si jo kot politik (v bivši službi), ne bi nikoli mogel privoščit.

To je vse res, ti mu kar pošlji svoje podatke, pa ne pozabi PIN kode, tistih nekaj 100 €, pa je zanemarljivo v primerjavi z tistim, kar boš dobil, jaz sem plačal 1913 €, pa sem dobil skoraj milijon, tako oni utajijo davke, rajši kot dajo državi, nekomu nakažejo.
Sedaj, pa uživam na svoji jahti, ki si jo kot politik (v bivši službi), ne bi nikoli mogel privoščit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close