pomoč
Najprej vas lepo pozdravljam.
Bom probala čimbolj nakratko in razumevajoče razložiti moje težave.
Že dalj časa se redno depiliram s smolo in sicer si dlake pulim vsaj na dva meseca zdaj že približno dve leti. Po vsaki depilaciji sem imela malo rdečice potem je še šlo kasneje pa so se zopet začeli pojavljati mozoljčki včasih večji in tudi boleči, kateri niso izginili kar lep čas.
Pred tem sem imela namreč večji problem z vraščanjem dlak in kožo sem imela posuto z drobnimi mozoljčki. Zelo redko tudi nosim kratke hlače kajti imam po nogah vedno kake pikice ali kak mozoljček kar je zelo neestetsko, zato raje nosim dolge.
Tokrat pa sem zopet šla na depilacijo in se mi je koža dobesedno vnela mene je zelo strah kajti po nogah so se pojavili večji mozolji in zelo bolijo tudi na dotik, koža lje občutljiva in boleča.ne vem kaj naj storim ker če bi obiskala zdravnika bi me zopet poslal na dermatološko kliniko kjer sem tudi že bila in mi povedo da pač si naj ne pulim dlak ampak naj se depiliram na drug način, se pa pač ne morem na drug način kajti, dlake imam močne in temne zato bi si s tem stanje še poslabšala kajti z britjem se dlake še bolj odebelijo in jih je še več klajti s puljenjem sem dosegla vsaj to da so res malo tanjše in mogoče jih je res malo manj vendar ko se mi vraščajo in pojavljajo mozolji res ni v redu.
Prosim vas za kakršen koli nasvet kaj naj storim ali kam se naj obrnem,
lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.