Najdi forum

pomoč!!!!!

živjo!

prosila bi za pomoč.rada bi se prvič znebila dlak na nogah in pod pazduho. zanima me kero sredstvo mi najbolj priporočate, pa da ni preveč boleče!

hvala!!!!!

Boleče gor ali dol, jaz ti priporočam samo vosek oz. el.depilator (Braun, Philips)…nekaj kar dlake populi! Meni je še danes žal, da nisem nobenega vprašala in sem se začela kar briti. Dlake začnejo rasti kot za stavo, tudi tam kjer jih prej ni bilo!!!! Moja prijateljica je začela z voskom pri kozmetičarki pri 25 letih (prej se ni depilirala) in nima problemov z dlakami.

Torej…zobe stisnit in……

Živjo!

Se pridružujem mnenju, da je vosek zakon, pa naj še tako boli. Tudi sama sem se kot najstnica začela briti, pa sem si naredila več škode kot koristi. Zdaj pa že nekaj časa prakticiram vosek in se zadeva popravlja. Samo, ko bi vedela prej…:)

Za noge: depilator (res je zakon)
pazduha: depilacijska krema, pozimi če se mudi pa kar pobrijem (enako za bikini predel).

LP

Katero znamko voska bi priporocale, da ga uporabim in da preneham z britjem nog in pazduje in seveda bini predel (ki sem ga opravila cca 10 krat) in v kolikem casu mislte in do katere mere se lahko izboljsa.
Kaj pa depliacijske kreme?A odsvetujete!

Delite Vase izkusnje z mano.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close