Najdi forum

Moj računalnik zadnje čase velikokrat zamrzne. Nimam virusov, vse pregledano .
Zakaj se to dogaja?
Tejči

Hard disk ti crkuje!

Tejči, ne oziraj se preveč na odgovor 123, lahko bi bil tudi to eden od razlogov, ampak je manj verjeten.

Najprej preveri, če računalnik ni okužen z virusi ali drugimi spy programi.

Zmrzovanje lahko povzroči tudi pregrevanje procesorja, ali ti ventilatorji nemoteno delajo? So postali morda glasnejši? Tudi okvarjen ram lahko dela težave.

Tudi nekateri programi lahko povzročijo blokado, pa med samim surfanjem nekaterim rač. pogosto zmrzne, a je to še daleč od tega, da bi jim crkaval disk, kot meni 123. Skratka, razlogov je lahko veliko.

Malo več nam povej: kakšen rač. sploh imaš, katere windowse in kdaj ti najpogosteje zablokira…

..excelent !!!

Točno tako ! Ti morda to dela ko si na internetu (tečejo takrat morda pododobitve antivirusa…), si morda to opazila po kaki instalaciji programa, kako drugače, delaš defrag, brišeš temp, narediš scandisk….?????

Veliko je tega (žal)….

Pred kratkim mi je brat naložil program podoben Ad-awaru in očitno je bil ta program problem, zdaj ko sem ga zmetala ven, mašinca deluje precej bolje.
Hvala vseeno za vse nasvete, bodo mogoče drugič prišli prav.

No, vidiš, včasih se zalomi že zaradi enostavnega programčka, ki drugim sploh ne dela težav. Poznam mašinco, ki ni prebavljala Nortona, vse dokler niso namestili xp-jev. Sedaj tudi Norton Antivirus ne nagaja več.

Podobne težave se dogajajo vsem, tudi meni. Pred dnevi mi je Internet Explorer prenehal odpirati strani. Nobene več ne odpre. Ne da se ga niti odstraniti niti ponovno namestiti, saj javlja, da je nameščena verzija novejša. Vsi drugi (enostavnejši) browserji pa veselo delajo kot prej…

Lep pozdrav vsem, pa srečno 2004!
Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close