Najdi forum

Pozdravljeni vsi!

Do sedaj sem vse tezave z racunalnikom lahko resila sama, veliko nasvetov pa sem nasla tudi na tej strani. Sedaj pa se je pojavila napaka, ki ji sama nisem kos in je tudi nisem zasledila na med.over.net – u.

Najprej naj povem, da imam naložen protivirusni program, firewall… skratka skrbim, da je moznost okuzbe z virusom, kolikor se da, majhna. Uporabljam XP professional in Office XP Professional. In problem… ko uporabljam recimo Word ali pisem kaksen tekst ali pa brskam po internetu, se mi (ne vedno) po dolocenem casu zamazejo vse crke. Skratka ikone in slike ostanejo vidne, vse crke pa se deloma zabrisejo in popacijo… zgleda kot, da bi bile kitajske crke, ostalo pa vse normalno. Potem moram resetirati racunalnik, da spet vidim crke. Potem dela nekaj casa (lahko je to vec ur, dni ali pa minuto, dve) normalno. Upam, da sem napisala razumljivo, kaj se dogaja.

Ali mi lahko pomagate s kaksnim nasvetom?

LP, Amy*

Katero grafično kartico imaš? Lahko da počasi odpoveduje.

Računalnik je skoraj nov, star 4 mesece. Imam pa grafično kartico
ATI radeon 9000 pro 64 mb rama.

Po moje je lahko težava v gonilnikih za video kartico, poizkusi
odstraniti video kartico, ali gonilnike, ter jih ponovno namestiti.

Če imaš hitro povezavo, potem klikni in si namesti nove gonilnike za
kartico.

Drugače je pa ta napaka opisana na njihovi strani:

Text no longer appears blurred when font smoothing is enabled and set to Standard. This issue was known to occur under Windows XP with a RADEON™ 8500 or 9100 series card installed

Lep sobotni pozdrav okrog Novega leta!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Najlepsa hvala za pomoc.

LP, Amy*

kaj, ti zadeva deluje, namreč vnaprejšnja hvala se pod mizo “vala”..

lp

Ja, zal zadeva ne deluje. Sem mislila, da bo tole slo, pa temu ni tako. Mogoce se kaksna ideja?

LP

Amy z zvezdico!

Poglej malce pod nastavitve kartice, pa mogoče zmanjšaj npr. resolucijo
na npr. 800 x 600 ter število barv na 16 bit

kaj se pa potem kaj dogaja??

lp

Mi smo imeli podobne težave. Imeli smo Virus. Bil je zelo zahteven, ker so imeli težave pri odpravi nevšečnosti.

LP N

Pozdravljeni!

Sem poskusila z resolucijo in pogledala pod nastavitve, kjer piše, da je vse ok. Vendar še vedno nagaja. Se mi pa zdi da se, odkar sem na novo instalirala nove driverje, pogosteje in hitreje dogajajo motnje.

N, če je to virus, kako ste ga odpravili?

Lp, Amy*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close