Najdi forum

Pomoc prosim

Imam NEC DVD RW ND- 2510A in mi nagaja.Ko hocem ze posnete filme na dvdeju dati na namizje mi tega ne naredi ali pa mi napise da bo cez 13 minut in to tako stoji 1 uro pa se vedno nic nato ko prekinem mi pa zgine vse z namizja vse mape, ne vem kaj sprement in ali se kaj da naredit.Prosim pomagajte mi.Hvala.P.s. seveda mape se potem vrnejo nazaj ko dam cd ven.

Ah Nec DVD RW je za moje osebne pojme za en k*** vredna roba – oprosti
to ne leti na tebe, ampak dejansko na Nec-ove DVD zapisovalce.

Preberi si tale članek:

ALi pa samo tolelelelele:

There were a few drives like the Toshiba SD-R5372 and LG GSA-4163B that could write a disc “successfully”, but not read it back with its own laser.

We were really dissapointed in the NEC ND-3540A’s performance when compared to drives like the BenQ DW1640, but hopefully their performance will improve as their BIOS matures.

Ja in če zamenjaš plošček z drugim (firmo) – ti sistem potem dela, ali ti
tudi “zablokira” celotno računalo 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Isto mi naredi a je kaksna stran za novi firmware ,jaz namrec ne vem kateri je tapravi imam pa to stvar ze 6 mesecev in nisam nic dogradil.prosim ce mi nekdo napise saj link do tam.Hvala.

Evo ti linka do zadnjega firmware

pa seveda NAJPREJ DOBRO preberi NAVODILA, naj se ti NE MUDI.

lp

Hvala ti ampak se vedno nic ne pomaga ne vem zak mi noce tudi otpreti filma ki je v dvix obliki na dvd cdeju ali zato ker jih imam vec na enem cd ali kaj drugega.Se vedno je pod garancijo ne vem a ga odnesem nazaj.

Pa se neki kot da bi jih bilo prevec na cd ko grem v WMP in odprem film mi sploh ne zagon cd samo lucka sveti in to je vse.Res da je gor na enem cd 6 filmov sam vseno ce odprem enega in dolocenega bi mi ga mogel odpreti.Prosim ce mi se malo pomagas.klemenxx in ostali.Hvala

in kaj se zgodi, če iz dvd-ja prekopiraš podatke na disk in jih tam
startaš – tako za test ??

lp

Saj v tem je fora da se ne da prekopirat na disk,drugace bi bilo enostavno.

ali nisi nekaj pisal, da je še v garanciji.
Odnesi jim ga nazaj i zahtevaj novega.
Pač Nec – je za zamenjat..

lp

OK hvala za trud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close