Najdi forum

pomoč prosim

živjo!

V operi se mi dostikrat zgodi, da ko odpiram eno stran, da mi napiše network problem. Ne vem kaj bi blo lohk narobe, sam mi gre mal že na živce!

Poglej pod:

File > Preferences > Network > Synchronous DNS

Mogoče bo pomagalo, sicer si pa bila bolj skopa z besedami, kot so dekleta
tudi sicer, katere windows-e imaš, kakšen tip povezave in podobno.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Mam windowe-xp- je, povezavo mam voljo. Mi loh kej več pomagaš?

Ali je to mogoče katera od microsoftovih strani?

Jest se v te stvari ful ne spoznam. Vem sam, da mam namesto Internet Explorerja Opero.

Spet se mi isto dogaja, da loh nekatere strani odprem, druge pa ne morem. Je lahko kej narobe z Opero?

Vedno je lahko kaj narobe, morbit z Opero, morbit s čim drugim. Poskusi si naložit še kakšen drug brskalnik pa probaj tam, če se isto pojavlja ali ne.

Sicer je Opera krasen brskalnik, ampak ko smo že pri Operi in se je v enem drugem postu razvila debata o adwaru in spywaru, je treba omeniti, da verzija Opere, ki jo dobimo zastonj tudi vsebuje adware. Adware je sicer bolj nedolžen od spywara, vendar nekateri tega pač ne marajo na svojem mlinčku, vsaj potem ne, ko vejo da je ta reč tam nekje zadaj in dela bog ve kaj.

Sicer bo pa verjetno naš Tajfun, ki je bolj pustolovski, zadevo raziskal in nam podal svoje ugotovitve :))

Ne pa ne bom 🙂 Kar na lepem nisem več pustolovski.

hehe, škoda no 🙂
A so te prevečkrat ammm no ja tko kot v tisti reklami za eno zavarovalnico…
Gospod a vi mene mal …weeee weeee eeeee :)))

Ja, ja… to bo! Je povsem podobno, kot tista: kdor je kazal, so mu odrezal.
Maš preizkušaš, manj težav imaš.

Ravno danes me je nahrulil en tipo, ker se je njegovemu računalniku sfuzlalo. Mimogrede je omenil: “Ja, nič posebega nisem delal z njim, le sinoči smo imeli žurko, pa so kolegi hoteli nage babe gledat. Češ, za kaj pa imaš adsl, pokaži še nam malo…” Pa smo tam, kjer ad aware ne pomaga, dokaz za to so tudi drugi današnji klici na pomoč.

Včeri sm snela mozzilo 1,7 pa ko kliknem nanjo je ne morem odpret. Iz kje jo naj posnamem dol z interneta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close