Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pomoč prosim -slike v outlooku

pomoč prosim -slike v outlooku

pozdravljeni,
upam da bo kdo vedel v čem je moja težava. Imam digitalca in preko postaje vedno posnamem slike na računalnik. Slikice potem vedno pošiljam okrog in do sedaj vedno ko sem pogledala kaj sem poslala sem videla lepo slikice eno za drugo (nisem potrebovala odpirati priponk). Zdaj pa mi naenkrat več ne pokaže slikic, ampak je tisti beli kvadratek z rdečim križcem na sredini in moreš odpreti slikico iz priponke. Tako da tudi drugi več ne vidijo slik. Upam da sem koliko toliko napisala razumljivo, ker nisem preveč računalniški tip. Mi lahko kdo pomaga prosim,
lp, Mojca

Mail moraš napisati v HTML formatu. V Outlooku odpreš novo sporočilo, potem pa na meniju Format/Oblika postaviš kljukico pred HTML.

Če uporabljaš Outlook 2003, ta ne kaže več slik. Prejemniki pošte pa jih bodo videli, če imajo OutlookExpress.

do zdaj mi je kazal slike (nimam 2003), sedaj pa naenkrat ne več. Imam nastavljeno tudi na HTML. Ima še kdo kakšno idejo?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close