Najdi forum

POMOC PROSIM- NUJNO!!!1

MENI SE BO RAVNOKAR…….SPLOH NEVEM KAJ NAREST…..

predvcerejsnim mi je comp javil da imam premalo prostora na disku….potem sem vse nepotrebne datoteke zbrisala, kar je bilo iger, glasbe, risank za otroke in tako pi….. sem vse dala na D disk k je pa skor cist prazn. ok. to j dobr…

potem mi je pokazalo da imam se nekaj placa ns C in vem da tako mora biti da lahko”diha”.
problem pa je naslednji….

ponoci sem imela comp prizgan k sem nekaj downloadala zjutraj pa me je spet cakalo obvestilo da je C prepoln….

aja se to ,kar se downloada mam narejeno mapo na D-ju tako da se mi je to tja shranil……

C disk pa cist zabit, tko da je komaj spranjica vidna na tistem krogu pod lastnosti….
kljub temu da so na C ostal sam se programi in da res ni nobene nepotrebne stvari gor….in tud nc nemorem zbrisat…

noce mi tud ocistiti diska k je prevec poln in ga ne more niti ne morem obnoviti sistema….

antivirusi so prazni tako da nevem kaj bi blo pa sem ze cist na konc…..k me je tko zjezal…..:)

prosim naj mi kdo pomaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!

očitno ti downloada na c:

če imaš torrent, potem sigurno (meni je!)…

Poskusi pobrisati…..

kva????ne res men na D. k tud tm k kliknm na lastnosti se ni odpre D:/DOWNLOAD-TAKO SEM IMENOVALA DAT. ZA PRENOS…..

kaj naj storim???js se ne zastopm ravn prevec a bi mi lahko prosim pomagal tko da me vodis????

Kot prvo bi vsaj lahko napisala s katerim programom dljaš.

Kot drugo, pa če si nastavila naj ti shranjuje na d, potem ti shranjuje tja, na c kjer imaš verjetno sistem pa si zapisuje kake začasne datoteke.

Zato lepo vdihni, izdihni, dihi z mano, dihi dihi z mano…. med tem pa zapri vse programe, reštartaj računalo in povej če je kaj več placa.

ne midve sva restartale pa se vedno ne gre……ja sej dve babe za comp pa kuj p…..

aja downloadale sva z e- mulo…..ja zj je pa se nekej ….vsi strezniki so se kr zgubil….kr ni jih……:::(((((

ma najbolj da probam dobit nek spet slo e mulo pa se enkrat na nov nalozit in to na D: a bo tko kej boljs???

Verjetno ne bo nič boljš.

Kolko tega placa pa je šlo v maloro? Kolko si mela free včeraj zvečer in kolko danes zjutraj?

ja full vec…. k sem zbrisala razne zadevscine je blo okr. 376..xxx.xxx B tocn stevilke ti nevem povedat….ampak nevem se nekej mi je cudno…. e- mulo mam ene 20 min sklopleno. od takrat k sem pa gledala je pa spet manj placa!!!

pred ene pol ure je blo: 245.035.584 B

zdaj pa 229.330.944 B pa mam vse zaprto….

to je ze visek tehnike za naja

Pa sta osvežile definicijske datoteke za antivirus?

Sicer je takole zginjanje placa precej čudna zadeva in ponavadi res ni povezana s kakim virusom (tam ponavadi pridobivaš plac, ker ti lahko briše stvari), ampak, da bomo ziher, da ni nič kritičnega na teli mašinci, si potegni dol HijackThis , naredi loh in ga pripopaj, pa bomo pogledali.

ok. gremo please pocas…..ne zgubit zivcev…..sorry….

no zj sem ta winrar shranila na C. a je to ok.? pa zdaj???

ali se lahko kr po najinmu mailu zmenva da nava tle…..da se nama nevednicama navjo prevec smejal:::)))

hehe, ne winrar, HijackThis bi mogla shranit.

Probajta tegale, ki ni zipan .

Naprej pa lohka tud po mailu ja..

Evo, pa bomo ob zanimivo branje… 🙁

ja res ste 🙂 dobro da ima kdo tle gor dobe zivce…..:::)))

ja sva zadevo resila in samo hvala hmmm-ju…..

lep dan…

Pri logu od HijackThis so lahko vidni podatki, ki morda komu pomenijo zasebnost(ip številke, imena uporabnikov,…), zato vedno pri teh logih vedno povem, da mi ga lahko pošljejo na mail.

Vsak log je tudi zelo specifičen, tako da v glavnem ne pomaga nobenemu drugemu, zato tudi v tem smislu ni kaj hudga če ga vsi ne vidijo.

Na kratko za tafirbčne pa tolko, zbrisala sva en kup solatke, nekaj vohunčkov in nekaj temp datotek in je blo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close