Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pomoč prosim – gmail račun

pomoč prosim – gmail račun

Nujno rabim pomoč. A mi zna kdo priti nazaj do gmail računa? Verjetno mi ga je nekdo zlorabil, zamenjal geslo ali nekaj podobnega… Hvala!

Lp Petra

kaj ti napiše, da je napačno geslo ko se poskusiš prijavit?

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ja, in sem poskusila z varnostnim vprašanjem in čeprav vem odgovor ga očitno nisem pravilno napisala. Zdaj imam onemogočeno do 11.6. a, ker lahko na vpr. odg. le z imenom in priimkom ne vem, kaj lahko še naredim. Spremenim lahko le vrstni red, to sem pa tudi že naredila in je bilo narobe, zato bi potrebovala kakšno drugo opcijo, če sploh obstaja. A ta račun nujno rabim nazaj.

Prijavi administratorjem (te vse lepo pelje gmail sam), da ti je nekdo vdrl v račun in odgovori na vprašanja, ki ti jih bodo postavili… med drugim npr. komu si pisala v zadnjem obdobju, kdo je pisal tebi…. in potem ti bodo račun vrnili, ko bodo videli, da si res ti.

Kje pridem do teh vprašanj? Jih iščem pa ne najdem. Če pa so v angleščini sem mrzla?

za hotmail je en tak fin “varnostni sistem” za pozabljeno geslo, z pomočjo katerega dobiš v 24ih urah skoraj 80% geslo nazaj, gmail pa je to ukinil z tem ko so dodali opcijo GSM številke….

mogoče ti bo tole prišlo prav :

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close