Pomoc prosim booking
V januarju sem preko bookinga rezervirala apartma na hrvaskem. Vceraj bi mi morali odtegniti znesek ampak so mi poslali sporocilo, da niso mogli izvrsit transakcije. Po pregledu stanja sem ugotovila, da je bilo za 2,5€ premalo sredstev na kartici (visa). Cas za placilo imam samo se danes do 21h. V kolikor ne placam, bo moja rezervacija odpovedana. Tega pa ne zelim. Zdaj me zanima, ce grem na banko in polozim denar na viso, mi bo booking samodejno trgal znesek za rezervacijo ali kako. Pisala sem na booking (pomoc uporabnikom) ampak so mi poslali odgovor naj se obrnem na lastnika apartmaja. Je bila katera ze v podobni situaciji? Mi lahko lastnik poslje podatke za nakazilo in placam direktno njemu? Sicer bom kontaktirala lastnika apartmaja ampak ne morem ga klicati pred 6h zjutraj.
ta odgovor se ne išče na medovernetu, ampak na bookingovem customer supportu. Verjetno pa že kje na njihovi strani piše, kaj narediti v takih primerih.
če so ti tam javili, da se dogovori z lastnikom, mu pač piši in predlagaj, da mu nakažeš preko IBAN-a … itak bo za, ker je nižja provizija
btw .če je model resen – lastnik apartmaja – se za naslednje leto dogovorite, da pri njem rezervirate direkt. Tako se bo on ognil proviziji bukinga in pa kartičnim stroškom, vi boste pa cenej čez prišli. Meni se je dostikrat zgodilo, da so mi v recepciji “namignili”, da naj jih drugič kar direkt kontaktiram, ne prek bukinga ali airbnb, ker se potem da zrihtati kak dodaten popust
Mi smo imeli prejšnji teden isti problem in ne gre da direktno plačate lastniku, ker je treba plačati bookingu. Lastnica apartmaja nam je rekla, da edino kar lahko je, da storniramo na bookingu in naredimo rezervacijo pri njih direktno. Samo je pa problem, če v tem času preden oni zablokirajo že kdo drug rezervira preko bookinga in ste ob sobo. Mi smo raje dali drugo kartico. Če kličete na booking se je težko kaj zmenit, ker te vmes kar prekinejo,… Na Viso pa mislim, da se tudi neda polagat denarja.
Forum je zaprt za komentiranje.