Najdi forum

POMOČ – PRINTER!

Tiskalnik mi naenkrat več ne tiska – ni povezave, piše. Ko grem gledat na nadzorno pošto, mi za tiskalnik piše, da ni povezave.

Kaj naj naredim? Kar naenkrat ni povezave?! Kabli so na pravem mestu:))

Ne boste verjeli koliko pomaga, če vemo kako je tiskalnik priklopljen na računalnik. Včasih pa tudi pomaga znamka in model tiskalnika.

Ali iztaknjen – premaknjen kabel ali pa napačno konfigurirana vrata za tiskanje na tiskalnik.

Kabli so vsi notri:)
gre pa za EPSON C46.
Je pa res (če bo kaj pomagalo), da sem en dan prej s emi zdi dobila neko sporočilo, da nekaj ni vredu z USB…., ne vem, kako se reče naprej in ker sem dala prekliči, ni več opozorilnega okna.

Ja to bi lahko bilo problem z priklopom ali pa gonilnikom za USB. Ta tiskalnik ima samo USB priklop.

Preveri priklop USB kabla. Probaj na ta isti usb port priklučiti še kaj drugega npr. ključek. Tako boš videla če USB port na računalniku dela kot je treba. Probaj uporabiti še kakšen drug USB port na računalniku za priklop tiskalnika.

Nenazadnje, če nič od tega ne pomaga, potem odinstaliraj tikanik in ga še enkrat nainstaliraj. Lahko da je problem v gonilniku tiskalnika oz. USB gonilniku za ta tiskalnik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close