Pomoč pri nakupu prenosnika
Zamenjati moram prenosnik, ker mi stari ne potegne nikamor več, pa nimam pojma, kaj, kam in kako – zato bom hvaležna za vsak namig.
Predvsem mi je pomembno naslednje:
– da imam lahko brez problema odprtih več programov (recimo tri, štiri slovarje, Word, Excel, Outlook in Explorer), pa da mi hudič ne bo celo večnost mlel in visel in da mi bo odpiral internetne strani tako, kot se pri ADSL spodobi!
– da bomo lahko prek mašine gledali razne dvx ipd. variante… (+ vključena ustrezna programska oprema)
– kvaliteten (15′) ekran in razločna slika
– zadovoljivi zvočniki
– po možnosti pekač, če cenovno znese…
– za baterijo mi je pa dokaj vseeno (tam nekje okrog 2 ur in pol bi pa že morala zdržati)
Tako na pamet sem računala, da bi dala nekje med 400 in 500 jurjev, več raje ne.
Ima kdo kak nasvet?
lp in hvala,
I.G.
Če ne bo sveže konkurence ne verjamem ,če bo prišlo do kakšnih sprememb .Cene se znajo celo zvišat ,kot je bila praksa v Avstriji;trgovci so pač izkoristili uvedbo evra za popravek cen navzgor…
za tako ceno, ki si jo pripravljena plačati (500.000), dobiš zlo zmogljiv laptop. zadnje čase pa se Asus-i zelo prodajajo in so baje zlo fajn (pa še ful so luškani, ta srebrni :))). za znamke pa itak vsak drugač pove, kere so dobre. pa razlika v ceni, tud 50.000 manj, je če vzameš AMD-ja. drgač pa poglej mal po netu, po spletnih trgovinah.
Forum je zaprt za komentiranje.