Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pomoč pri kruhomatu

pomoč pri kruhomatu

Sem nova uporabnica kruhomata Clatronic in sem super zadovoljna. Imam pa samo en problem, ki ne vem več kako naj se ga lotim.
Vsakič ko pečem kruh mi gnetilki ostaneta v kruhu oz. ga sploh ne morem spraviti ven iz modela. Vednu jih prej namažem z oljem, vendar mi vedno znova kruh noče iz modelčka. Prosim svetujte mi, kaj naj naredim, da se losam tega problema in bom imela enkrat lep kruh in ne vsakič na pol razmesarjenega.
Hvala

Če ni pretežko, vzemi gnetilki ven pred zadnjim vzhajanjem. To je nekako uro in pol pred koncem. sama sem že vse probala, pa je to najboljši način. Testo se res potlači, ampak potem hitro zopet zraste.

Delam enako, ko slišim, da ne meša več, poiščem gnetiki in ju ročno izvlečem, gresta ven z lahkoto. Ponavadi niti ne počakam do takrat, ko še enkrat parkrat zavrti.

LP

Jaz počakam par minut,ko je kruh pečen potem na roke parkrat obrnem gnetilki ( na spodnji strani posode) in potem kruh z lahkoto stresem ven.Gnetilke odstranim ,ko se kruh ohladi s tistim kaveljčkom,ki je priložen…

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close