Pomoč pri gledanju fotk.
Imam en problem. Uporabljam explorer (in seveda licenčne windowse) in do pred kratkim sem lahko normalno gledal fotke na foto straneh (npr. Totifoto.net), to pomeni, da ko sem stisnil na thumb, se je v novem oknu odprla velika fotka. Kar naenkrat tega ne morem več gledat, pa ne vem zakaj, ker nisem nič spreminjal nastavitev. Odpre se mi sicer novo okno, pojavi se peščena ura, čisto na vrhu novega okna pa piše web naslov strani, ki sem jo nazadnje gledal. Isto se dogaja, če stisnem na link za kakšen film (youtube npr), odpre se novo okno, a nič drugega ne zgodi. Prosim pomoč. Aja, pa antivirus imam NOD 32 (tudi licenčnega).
Hvala že v naprej
Ja, to imam blokirano, a če gre za pojavno okno, se novo okno sploh ne odpre, čisto zgoraj pa ti ponudi možnost, da začasno dovoliš pojavna okna za tisto stran, ali pa stisneš ctrl in levi gumb na miški. Kot sem napisal, nastavitev nisem nič spreminjal, pa tudi, če pojavna okna izklopim, se dogaja isto. Vse semn že poskusil, pa mi ne uspe. Saj vem, da gre verjetno za kakšno malenkost, ki sem jo spregledal… zato gnjavim tukaj.
Forum je zaprt za komentiranje.