Najdi forum

pomoč pri filmu prosim

A mi mogoče kdo zna povedati s katerim programom naj odprem film s to oznako DVDRip.XViD-DVL.

Hvala

LP Marusa*

ja recimo z BSplyerjem to ni končnica ampak zripan dvd, verjetno maš na koncu blabla.avi (za kodek s katerim je naret film ti pa nobeden ne bo mogel pomagati takole na pamet), poizkusi z Gspot-om.

A si pa sploh že poizkusila s čim odpret????

se oproščam kodek je Xvid se vidi da je pustni torek!!!!

pojdi v možnosti mape in zbriši kljukico pri ‘skrij pripone za znane vrste datotek’, potem nam boš pa lahko povedala, kakšno končnico ima film.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

skoraj stavim da .avi

Ja film sem že poizkušala odpreti z BS playerjem, z win. media playerjem in pa z dvd playerjem, pa ni bilo uspeha.

Sem naredila kot je rekla mouse in je končnica avi.

pol je pa film pokvarjen. če je kje s kazaaja dol potegnjen, se niti ne moreš preveč čudit, saj tam dajo vse sorte klumpa gor…

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

se opravičujem, nisem bila pazljiva in sem prej odgovorila z uporabniškim imenom ki ni moj!

Ja film sem pa dobila na FTP – strežnku.

No ja potem ga bom pa mogla drugeje poiskati.

hvala za pomoč

LP

Marusa *

Pa napiši vsaj kaj se zgodi, a so ti programi javili kakšno napako, ali si slišala le zvok in ni bilo slike, ali je bilo ravno obratno al kaj za enga…. je blo.

Ja sej nima smisla, sem ga že zbrisala in najdla takega ki dela !

Hvala vse eno !

lp

Marusa*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close