Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomoč pri diplomski nalogi

Pomoč pri diplomski nalogi

Prosil bi vas, če si lahko vzamete par minutk in rešite anketo, ter mi tako pomagate pri diplomski nalogi z naslovom: Vpliv blagovnih znamk na primeru ˝Diši po Prekmurju˝ na podeželje.

Link: http://www.mojaanketa.si/anketa/232352617/[/url]

Najlepša vam hvala za pomoč !

Link: www.mojaanketa.si/anketa/232352617/[/url]

Done. A rabiš kakšno pomoč pri razširjanju ankete?

Tako enostavne ankete že dolgo nisem reševala, sicer pa bolj ko se komplicira z vprašanji manj se “izmeri” 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kako misliš, enostavne? Men se zdi čist fajn, zajame bistvo. Sama sem mogla mal poguglat vmes, priznam, da sem osvezila spomin 🙂

Enostavna, ker ni bilo potrebno zraven razmišljat, že na začetku takoj definiraš spol, starost in kraj in priznaš, če blagovno znamko poznaš ali ne in nadaljuješ z reševanjem ne glede na predhodni odgovor; sledi odprti tip vprašanj, kjer lahko kracaš kar ti paše in ni nujno, da se odgovarja na vprašanja (možne zlorabe). Pogrešala sem vprašanja z izbirnimi odgovori in merskimi lestvicami. Da bi pa reševala anketo in hkrati škilila na google – iskrivljenost dejanskega poznavanja in kvarjenje končne slike rezultatov (makes no sense).

Ne enačiti tega, če je anketa enostavna, da hkrati ni uporabna ali veljavna, tega ne trdim, le malo se sprašujem, kako bodo končne odgovore skup nametali in kako prikazali grafično zaključke pa morebiti iz dobljenih podatkov celo kaj izračunali; kakšno korelacijo, regresijo, std odklon ali pa vsaj povprečje, možno pa je da to ni cilj in nabirajo balast za posploševanje že znanega, glavno da se zapolni kvota potrebnih izpolnjenih anket…nič novega. Reševala sem jo predvsem, ker se mi je zahotelo “mozgati” pa žal ni bilo potrebno in se posledično komentarja “enostavnosti” nisem mogla vzdržati 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Najlepša vam hvala za odgovore.

Vidim, da je razvila manjša debata, da pojasnim zadeve, v tej anketi me predvsem zanima samo to kolikor je blagovna znamka prepoznavna (predvsem če je tudi prepoznavna izven prekmurja) in koliko ljudje sploh blagovno znamko poznajo ostale stvari meni trenutno ne zanimajo in zato nima smisla, da bi vključeval ostale stvari.

V sami diplomi pa so mi najbolj važni intervjuji z raznimi proizvajlci, samim društvom, ki je to blagovno znamko ustanovilo in tudi z trgovinami, ki ponujajo izdelke iz te verige, tako da potrošniki pridejo na zadnje mesto.

Naj pojasnim, da nisem “škilila” na Google zato, da priredim odgovore, ampak čist za osvežitev spomina. Moji odgovori so pač taki kot se jih spominjam in nimajo veze z googlanjem.

Zadnjemu odgovoru primerno je tudi tako zastavljena anketa, zdaj razumem čemu je takšna 😉

Oprosti, samo googlanje za “osvežitev spomina” lahko pomeni marsikaj 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close