Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pomoč-pikice po britju intimnega predela

pomoč-pikice po britju intimnega predela

pozdravljene

prosim vas, če ima katera kak uporaben nasvet, kaj narediti ,da ne bi po britju bikini predela( kar naredim približno vsake štiri dni) imela že naslednji dan polno rdečijh pikic. Poskusila sem z ognjičevo krmo in drugimi blagimi kremami, pa ne pomaga ….

hvala vnaprej

enaobupana

nehaj se brit

Jst ti priporočam, da poskusiš še kakšne druge kreme ?

Ta k pa je rekel/a nehaj se brit, očitno ne ve da se nekatere brijemo, zaradi izgleda in higiene še posebno ko je poletje !

pojdi h kozmetičarki na vosek

Daga moja,jaz si odstranjujem dlake,se ne brijem.
Jaz ji nisem rekla,naj si pušča dolge dlake pa dela kitke iz njih,ampak da se neha brit.

jah tko to je, perje si nehaj pulit pa ne bo rdečih pikic, kar poglej oskubljeno kuro kolk ma enih pikic (:

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Probala sem že vse mogoče, pa nič ne pomaga! Sem pač pikasta 🙂

Tako, potem sem pa na morju, kao vsa lepa, med nogami pa vsa “zmesarjena”!

Kaj čem 😉

hej ko ste me nasmejali

saj se ne brijem popolnoma, pobrijem si dlačice, ki bi gledale izpod kopalk in malo bolj uredim v neko trikotno obliko .

najbolj bi se rada znebila pikic ob robu kopalk

hvala 🙂

Raztopi aspirin v cca deci vode, namoči vato, namaži, pusti čez noč – preverjeno deluje!

Pri meni je bilo enako, zdaj pa se brijem z brivnikom, lahko se brijem bolj pogosto in ni nobenih pikic in težav več.

mi lahko poveš kakšen brivnik, ker se jaz brijem s kar dobrim brivnikom na britvice iz DM. Imaš ti kaj posebnega?

hvala

Otroški puder, meni vedno pomaga!

tudi jaz sem imela te težave, dokler si nisem pred britjem omehčala dlake z regeneratorjem za lase. pa dobro britvico uporabi. tako delam jaz.

Po britju se na suho kožo napudraj z baby pudrom. Zagotovo deluje!

Po britju se namažem z Garamicinom, ki je rahlo antibiotična mast. Nobenih pikic in še blagodejno deluje na koži…
Kupim v lekarni in jo imam že 2 leti.

Meni tudi. Pa obvezno moška britvica s 3 rezili 😉

najbolj poceni britvice pač niso tako kvalitetne. daj malo več…

Kje pa si ti dobila Garamycin brez recepta? Garamycin se izdaja samo na recept. Še zdravniki ga ne smejo predpisovati kar tako.

Sudocrem – krema za dojenčke. Dobiš v dm, lekarni… Prej sem tudi jaz imela težave in poskusila vse sorte.

Tudi jaz sem imela s tem težave, dokler nisem prebrala nasveta, naj se namesto s kremo namažem z regeneratorjem za lase (kot je tudi že zdaj ena napisala) in malo pustim, da se omehča. Potem pa še dobra britvica in teh težav ni več. Poskusi.

daj mi razloži, kako ti jo potem desc poliže, ko je vsa napudrana in ogabnega okusa?

Jonsonov baby puder res pomaga. Pa dobro bi bilo, da po britju ne oblečeš takšnih hlačk, kjer bi te elastika po obritem delu ribala.

Raztopi aspirin v cca deci vode, namoči vato, namaži, pusti čez noč

A to res deluje??

Ali se dobor zmoči z mlačno vodo in potem hajde na britje. Nekateri pa to naredijo tako, da najprej grejo v savno potem pa se še obrijejo po željenam delu telesa. Nekateri ne ostanejo samo na bradi, ampak si še uredijo podpazduho in še kaj. Kaj pa >olivno olje< Poglej na tej strani,imaš nekaj predlogov. https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=trend%20intimnih%20frizur

Meni je pomagala aloe vera 😉

lp,
S.

---------------------------------------------------------------------- http://styling.over.net/ Preberi zadnji #instaintervju in se nam pridruži na Facebooku: https://www.facebook.com/styling.over.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close