Najdi forum

Pomoč nujno!

Ojla

Sedaj sem preverila stanje PC-ja z Panda ActiveScan pa mi je napisalo da je zasledil 2x HACKING TOOLS…kaj naj sedaj? Kaj to pomeni? Je možno, da mi zato računalnik full počasi dela? Ni mi pa tega odstranil, kako naj to sedaj odstranim?

Kakšno malenkost več je potrebno napisati. Najbrž je napisalo bolj natančno katera dva hacking tools je našlo??

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ja je napisalo, sedaj sem jih odstranila…oba sta bila crack-a. Ali bo sedaj bolj mir, ali se lahko spet pojavi?

No seveda se lahko pojavi, karkoli. Namesti si kakšen AV program kar na računalnik (nekaj dobrih je tudi brezplačnih, AVG, antivir in podobni) saj je vsak boljši kot nič. Tak ti namreč kar sproti čekira kaj prihaja k tebi na obisk. Seveda ne 100%.

Imam AVG, Antivir in NOD32. Ali je možno, da mi je zaradi tistih 2 failov internet tako počasi delal? Hvala

Ja,ja seveda to mors cimprej odstranit pol bo sigurno bolj!

LP!

Joj, NE!
Nikakor ni dobro imeti vseh treh AV programov nameščenih naenkrat!!!
Odloči se za enega in imej nameščenega samo tega.
Raje si poleg AV programa omisli kakšen Ad-Aware (ki ti bo počistil komercialne vohunčke) ali podoben program!

Ojla
Namen imam na novo inštalirat windowse. Mi lahko prosim priporočiš, kaj od antivirusov in ostalih adawarow naj inštaliram. Prosim, saj je res prava zmešnjava tukaj.
AVG
Antivir
NOD32
(Kaspersky Anti-Virus Personal Pro) v5.0.20 Final
2_Panda Antivirus Titanium 2005
SpyBot-Search & Destroy 1.3 FINAL

Kaj od tega je fajn da imam gor? Hvala

Ojla
Namen imam na novo inštalirat windowse. Mi lahko prosim priporočiš, kaj od antivirusov in ostalih adawarow naj inštaliram. Prosim, saj je res prava zmešnjava tukaj.
– AVG
– Antivir
– NOD32
– Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.20 Final
– Panda Antivirus Titanium 2005
– SpyBot-Search & Destroy 1.3 FINAL

Kaj od tega je fajn da imam gor? Hvala

SpyBot-Search & Destroy
Ad-Aware
za AV se pa sama odloči (AVG in Antivir sta kar vredu in zastonj, ostalih dveh pa ne poznam)

Jaz ti priporočam takšno konfiguracijo zaščite:
Kaspersky Anti-Virus Personal 5
SpyBot-Search & Destroy
Ad-Aware
Trend Micro Anti-Spyware

in seveda WINXP SP2 + up to date.

Je pa res da Kaspersky ni free, zato bi ti priporočal kar Antivir.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close