Najdi forum

Pomoč-notesnik

Dobila sem ponudbo pod akcija-zelo ugodno za notesnik z navedenimi lastnostmi. Ker se ne spoznam, prosim za komentar, presojo. Je vreden te cene, je kaj prešibko? Kaj mu manjka?

Mobile AMD Athlon XP procesor 2200+
256 MB DDR spomina, trdi disk 40 GB
15\” TFT XGA zaslon
Combo DVD/CD-RW enota
ATI 340M 32MB grafična kartica
Zvočna kartica codec AD1981B
3x USB 2.0 , 56K modem,
LAN 10/100, Firewire
Li-Ion baterija, Free Dos
Teľa 2,9kg

AKCIJSKA CENA Z DDV SAMO 290.990,00 SIT

tak je v tujini 1000 eur (skupaj z davkom)

zelo poceni, uredu notebook.

To ni pomoč, matija, povej točno, kje in kako se mu reče, da ne bom mesec dni zastonj tavala po tujini.

oprosti…
mediamarkt seiersberg (to je zelo blizu graza) ali metro graz
Verjetno pa bi podobne zedeve dobila tudi v celovcu – poznam samo ta konec avstrije (sam sem pred tremi meseci kupil točnoi tak računalnik, kot ga opisuješ (ima celeron 2400 5x usb, tv out, drugo je pa vse isto kot pri tvojem in sem dal 999 eur (nazaj pa dobim še 150 eur)
sicer pa če želiš medeti še kaj več pa piši
mbramor@yahoo.com

Hvala hvala, se opravičujem, ker sem tako navalila. Saj to je tudi moj konec. Je treba potem na morebitni servis v Avstrijo al imajo že dogovorjeno mednarodno, glede na to, da smo skoraj v Evropi? Kaj pomeni tisti USB? Na moji ponudbi je 2x USB 2.0.
Si zadovoljen z napravo?

GArancija je evropska (2 leti) zadeva meni zelo dobro deluje – uporabljam ga tako za word, excel internet, gledanje filmov, bratranec pa včasih odigra kako igrico. USB pa je standardiziran priklop, verzija 2.0 omogoča višje hitrosti prenosa. (v poštev pride pri digitalnih fotoaparatih, usb diskih in podobnih napravah. Seveda pa mora tudi ta naprava, ki je priklopljena na tak vhod podpirati ta standard, če ga ne poteka prenos nekaj počasneje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close