POMOČ!!!-kam na morje s 6-mesečnikom????
prosim če mi lahko pomagate z nasveti za dopust,z majhnim otrokom (6mesecev), razmišljam o hrvaški (istra) ker ostale destinacije so predaleč oz. je predolga vožnja… ker pa že dooolgooo nisem letovala na hrvaškem sploh pa ne v istri,me zanimajo destinacije ki so dokaj mirne,pa vendar ne predaleč od zdravniške pomoči,trgovine,restavracij ipd. ,rada bi apartma za 2-3 osebe,bizu plaže ki je primerna za otroke in ki ima zadosti sence.
prosim če ima kdo izkušnje s takšnim ali podobnim dopustom,bi bila zelo hvaležna za kakršnokoli inf.
LP
Mi smo šli brez problema s šestmesečnim dojenčkom na Pag (vključno z dverunim čakanjem na trajekt…). Res je bilo manj problemov, kot pa leto kasneje. Bli smo pa v mobilnih hišicah v Avtokampu Straško. Toplo priporočam, čeprav je to precej draga varianta. Smo pa imeli vse, kar smo takrat potrebovali: bili blizu morja, veliko sence, lepa plaža, pa vse na dosegu rok. Malo pobrskaj, če bi šli v predsezoni, bi bilo morda cenovno ugodnejše.
ali ti je res toliko do morja, da ne bi šli raje kam na gorenjsko ali v logarsko? izkoristite letos, ko je otrok še tako majhen in pojdite v naravo, na svež zrak. na gorenjskem je poleti zelo lepo, še avgusta ni prevroče. možnosti sprehodov je veliko, kopat se da tudi v bohinju in ob jezerih v avstriji (če greste v kranjsko goro je avstrija čisti blizu).
Forum je zaprt za komentiranje.