Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice POMOČ!!!-kam na morje s 6-mesečnikom????

POMOČ!!!-kam na morje s 6-mesečnikom????

prosim če mi lahko pomagate z nasveti za dopust,z majhnim otrokom (6mesecev), razmišljam o hrvaški (istra) ker ostale destinacije so predaleč oz. je predolga vožnja… ker pa že dooolgooo nisem letovala na hrvaškem sploh pa ne v istri,me zanimajo destinacije ki so dokaj mirne,pa vendar ne predaleč od zdravniške pomoči,trgovine,restavracij ipd. ,rada bi apartma za 2-3 osebe,bizu plaže ki je primerna za otroke in ki ima zadosti sence.

prosim če ima kdo izkušnje s takšnim ali podobnim dopustom,bi bila zelo hvaležna za kakršnokoli inf.

LP

Ne vem, če je v Istri kaka primerna plaža za zelo male otroke. Jaz ti priporočam, da iščeš možnost, da boste imeli tudi bazen.

saj mi bi šli tudi dlje…samo me je strah predolge voznje zaradi malčka? kaj menite o tem? v stolčku se mi namreč zdi da je predolgo če sedi več kot 3-4 ure??

Glede vožnje z malčkom: Smo se peljali na Brač v Postiro. Vmes je še trajekt. Nobenih težav oz.problemov. Vse v enem kosu; počivali smo 2 x med potjo. Ozroci 1 leto , 3 leta .

LP

Mi smo šli brez problema s šestmesečnim dojenčkom na Pag (vključno z dverunim čakanjem na trajekt…). Res je bilo manj problemov, kot pa leto kasneje. Bli smo pa v mobilnih hišicah v Avtokampu Straško. Toplo priporočam, čeprav je to precej draga varianta. Smo pa imeli vse, kar smo takrat potrebovali: bili blizu morja, veliko sence, lepa plaža, pa vse na dosegu rok. Malo pobrskaj, če bi šli v predsezoni, bi bilo morda cenovno ugodnejše.

ali ti je res toliko do morja, da ne bi šli raje kam na gorenjsko ali v logarsko? izkoristite letos, ko je otrok še tako majhen in pojdite v naravo, na svež zrak. na gorenjskem je poleti zelo lepo, še avgusta ni prevroče. možnosti sprehodov je veliko, kopat se da tudi v bohinju in ob jezerih v avstriji (če greste v kranjsko goro je avstrija čisti blizu).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close