Najdi forum

pomoč gsm baterija

mi prosim kdo razloži kje je razlika pri gsm berijah v mAh. je 1100 mAh najvišja vrednost, ki se jo da dobiti na trgu za telefon nokia 3330?
na internetu sem zasledila najcenejše baterije pri Breskvar trade (www.breskvar-trade.si). je morda kdo že kupoval od njih, oz kakšne izkušnje imate? je to dobra roba ali so izdelki z napako? ista baterija (koliko mAh sicer ne vem, stane v simobilu cca 8.000 sit)

hvala in lep pozdrav

Moji mtki je en zrihtu beterijo na lj. na bovšaku za 3k (isto za 3330) pa ji zdrži zdaj 7 dni

ja vem, pa kaj mi pomaga. jst po boljšjem sejmu ne hodim. mene zanima le če je roba pri tem prodajalcu dobra roba. kaj mi pomga dati za baterijo 3k pa da mi bo po 3 mesecih crknila in pol spet kupovala novo. raje dam že danes 7k pa imam pol mir.razumeš kaj hočem rečt?

mogoče pa ti ne bo….

….ja pol je pa kupi pri tem prodajalci…..tvegaj 🙂

Jaz sem pri njih kupovala baterije za Nokio – za 3210 lani julija in za 3310 in 5110 lani decembra……vse delujejo OK.

Očitno delajo na veliki količini in pri mali marži.

LP!

Sanya: kupi brez odlaševanja.
Moje mnenje pač. Jaz nisem kupil pri tistem podjetju ampak kar od nekega ponudnika iz http://www.bolha.com in sva se lepo zmenila v LJ, sem prevzel, sprobal, dela in to je to.

Fora v teh baterijah je le ta, da niso original od Nokie.
Kdor je kupil Nokio serijo 3xxx v Sloveniji je dobu zanič baterijo, ki so bile izdelane na Madžarskem.
Tako, da se je splačalo švercat Nokie iz Italije kjer so bile več/manj uvožene direkt iz Finske z njihovimi baterijami.

Te baterije, ki jih pa lahko kupite po nizkih cenah na “boljših sejmih” pa NISO originalne ampak jih delajo nekje na Kitajskem (poceni delovna sila) in jih “napolnijo” do fula kolikor se da – cifra pred enoto mAh (mili amper ura).
In te baterije so po mojem mnenju bojlše!

Samo pri nakupu pazi nekaj:
da je baterija dimenzije enaka kot orignalna. Ker, ko sem jaz kupil za tastaro Nokio8210, je bila baterija za milimeter višja/globlja in se je pokrovček komaj komaj zataknil – seveda, ker je pritiskala ob njega, je le-ta počil čez čas. 🙂

Skratka…. kupi pa zaupaj takim stvarem, ker tudi Nokia in ostalih milijon proizvajalcev tehničnega blaga ni spet tako poštenih, kot se zdi…. 😉

LP

Na tej strani so tudi poceni baterije, nimam izkušenj, razmišljam pa, da bi poskusil z nakupom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close