Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pomen sanj

pomen sanj

danes ponoči sem sanjala, da sva s partnerjem sexala z drugim parom; pravzaprav sem jaz predlagala, da sodelujeva z drugim parom (ne morem se spomniti, da bi bil kdo pozan). Jaz sem z drugim fantom , on z njegovo punco. Ko pa smo končali, pa mi je bilo ful grozno, kot da sem naredila nekaj prepovedanega.

Zanima me kaj si mislite, da te sanje kaj pomenijo al pa so popolnoma brez veze?

Sanje so izraz podzavesti. Malce razmisli, o čem premišljuješ, pa ti bo vse takoj jasno.

Tudi jaz kdaj pa kdaj sanjam takšne bedarije, pa se mi ne zdi da bi o tem razmišljala v podzavesti.

Jaz se ne strinjam s tem,da bi bil to odraz podzavesti.Pred 10 leti sem sanjala soseda iz domačega kraja,ki je star 80 let,da me je zavezal za drevo in obdeloval mojo “mico”.Nikoli niti pomislila nisem na njega,sploh pa ,da bi bila zavezana, niso mi všeč te fore….

Sanje so odraz podzavesti, a ni nujno, da sanjamo osebe in dogodke, ki so doticno povezani z našo potjo,življenjem. Če razmišljamo o globjem pomenu, se skoncentriramo na vsebino in point sanj, lažje razberemo čemur so namenjene.

Sanjajte…

Ne verjamem v pomen sanj. Sanjas lahko nekaj, o cemer si razmisljas med dnevom ali pa tudi vec dni nazaj. Lahko sanjas doloceno stvar, ki se ti je pripetila, samo v drugacnem kontekstu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close