Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomen sanj izpred let – napoved – uresničila naj bi se sedaj

Pomen sanj izpred let – napoved – uresničila naj bi se sedaj

Lep pozdrav vsem,

pišem v upanju, da me ne bo nihče smatral za provokacijo. Vesela bi bila, če bi našla koga s podobno izkušnjo…

Približno 10let nazaj (bila sem še najstnica) sem imela zelo žive sanje. V sanjah mi je neka oseba povedala, da bo moja mama živela samo še 10let oz. do moje določene starosti.
To starost bom naslednji teden dosegla.
Skozi vsa ta leta sem občasno pomislila na to “prerokbo” iz sanj. Vedno me je špiknilo pri srcu, zadnje dni pa me grabi obup.
Dejansko imam slutnjo o mamini smrti zaradi teh sanj, Mama je drugače vredu, ravno malo prej sem govorila z njo.

Skušam odmisliti to misel pa mi nekako ne uspeva.

Ali je bil kdo kdaj v podobni situaciji? Ste “napovedali” smrt s sanjami?

Nikoli nisem bila vraževerna, zato tudi sebe v tem trenutnu ne prepoznam…

Jaz sem se par mesecev (2-3) pred mamino smrtjo zbujala točno ob določeni uri ponoči in nato mi je točno ob tej uri umrla mama. Zbudila sem se sicer tudi na tisto noč, vendar malo prej. Zdej se ne zbujam več ob tej uri. Ne vem, mislim, da je verjetno bil slučaj.. ne vem..

Ti si očitno prou želiš, da bi kdo umrl, ker si celo vesolje naštimala za to. Deset let si to željo gojila do te mere, da se bo na koncu po možnosti še uresničila…zaradi tebe! Zlobna si, samo to lahko rečem.

Hm… Moli za mamino zdravje, če znaš moliti ali pa, pojdi do duhovnika in naj bere mašo za mamo… Sam sem pred leti sanjal določene situacije, ki so se mi v realnosti dozdevale, da sem jih že doživel.

Sanje so zelo redko zares preroške. Ni pa povsem izključeno.
Treba pa se je zavedat, da prihodnost ni nikol čist zabetonirana. Tud najjasnejše vizije in prekognicije nakazujejo le eno od možnosti; ta možnost ima sicer lahko veliko verjetnost uresničitve, ni pa nikol edina ali zacementirana.

Za vsak slučaj se lahko naredi “energetski preklic”: mentalno podoživiš tiste sanje, nato jih energetsko “prečrtaš”, raztopiš ali skuriš, in pošlješ gor v božansko Svetlobo. (vse to čimbolj doživeto zvizualiziraš)
To je ezoteričen postopek, če ti je to kej blizu.

Bolj verski pristop bi bla pa kakšna molitev, blagoslov ipd.

Včasih so lahko sanje tudi preroške. Če se ti je kaj podobnega že večkrat zgodilo, in se potem tudi uresničilo, potem bo nekaj na tem.
Ampak v večini primerov so sanje simbolične.
Sanjati, da bo nekdo umrl, ne pomeni vedno tega. Lahko samo pomeni, da se bo tvoji mami (ali tebi) zgodila preobrazba, nek premik v življenju.
Mislim, da bi bilo zate dobro, da se z mamo o svojem strahu pogovoriš. Potem ti bo gotovo lažje.

Sanje bi naj bile simbolna govorica nezavednega. Torej premočrtna ali direktna razlaga skupaj s sanjskimi knjigami to izniči.

Subjekte, ki jih sanjaš, so ponavadi del tebe, deli tvoje osebnosti. 10 je recimo polno število, mogoče dopolnitev, dovršitev, začetek novega. Mogoče smrt matere pomeni, da si se osvobodila škodljive (odvisniške) povezanosti z realno materjo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close