Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomen imena

Pomen imena

Zdravo,

moje vprašanje se predvsem nanaša na fante, moške in sicer zanima me kaj pomeni ko rečete ime vašega dekleta pred orgazmom?

Hvala za odgovor!

..ni vedno tako.

No saj veš, da med klepetom čas mine hitreje:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vsak ima svoje ime vendar so nakatera imena zelo zavtevna nakateri jih imajo po tri ali celo več imen .

Če ti je ime Matilda in to zavpije, pomeni da želi umreti. Zdaj pa ne vem…a od tolk dobrega al mu je pa neskončno hudo.

Včasih je bila navada izjaviti “O moj bog”. So pa zgleda ženske, s svojim feminizmom dosegle, da že na nezavednem nivoju za moškega predstavljajo boga. 🙂

Včasih je bila navada izjaviti “O moj bog”. So pa zgleda ženske, s svojim feminizmom dosegle, da že na nezavednem nivoju za moškega predstavljajo boga. :)[/quote]
No ja, so odstopanja: Opa Marjanca, zdele pa bo- tudi ni od muh:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Na tako zapleteno psihološko vprašanje pa ne poznam odgovora. Ti bo wd40 pomagal.

Nimam pojma… Mogoče je to bolj pogosto pri ženskah, ki ležijo čisto pri miru, pa se po nesreči premaknejo, no ali pa hočejo preveriti, če se niso pomečkale…. pa možakar hoče preverit, če ima ta pravo pod/na/ob sebi:-)) Tavam v temi…

Verjetno jo le vmes “zbuja”, da se prepriča, če je še živa. :)))

Haah, možno tudi to. Saj pravim, takih izkušenj nimam:-)))

Ja, baje imaš izkušnje s tigricami. :))) P.S.: Hec mora bit.

Kaj pa vem. Vmes ni nobena zaspala.:-)

Bom raje nehala, da ne bo izpadlo, da te pecam. :)))

Pol pa nič:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close