Pomanjkanje hitrih testov
Zanima me, kako se ostali starši spopadate s tem. Imam tri osnovnošolce in velik problem s temi hitrimi testi. Naj bi bili na voljo v lekarnah, ampak jih ni za dobiti! Novembra je še nekako šlo, smo poštukali v več lekarnah, zdaj decembra pa nobena nima. Lokacija Maribor. Mi je v eni prodajalka rekla, da grejo v eni uri, ko dobijo tedensko pošiljko.
Lolololololo lo lo lololololo, 08.12.2021 ob 13:51
Ja zato, da se bo zdaj cepilo od 5. leta dalje, zato ni testov
Zdaj pa ti meni napiši, zakaj bi se moral nekdo, kije že skoraj 2 leti zdrav, pocepiti?
In še nekaj – v zVem obstajajo seveda kronološko zapisano vsi izvedeni testi in bodo tudi do nadaljnjega – do pomladi 2022 – in vsi vedno negativni in bo poskrbljeno še naprej ( redna nošnja maske, pridno umivanje rok, držanje distance tam kjer je to treba, nesiljenje tja, kamor ni sedaj v času treba), da bodo negativni: zakaj se naj že tak človek torej cepi s temi cepivi, ki ne preprečujejo okužbe, če je pa njegovo telo zdravo in očitno imunski sistem dobro deluje? In ne mi pisat, da naj se cepi, da ne boš šel v intenzivno. Veliko poceljenih je tudi v intenzivni.
Forum je zaprt za komentiranje.