Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pomagite

pomagite

zivjo punce.Rada bi si spremenila frizuro pa ne zaupam frizerju.Saj veste “tole bi vam pa zelo pasalo” potem je pa jok doma pred ogledalom.Ali obstaja kaksna internetna stran da bi nekako preizkusila kaj bi mi pristajalo.Nekaj sem slisala o programu cosmopolitan ali katera kaj ve o tem prosim pomagajate.

Jaz imam isti problem.Ali imas dolge lase.Jaz imam krajse.

jst imam dolge pa bi pri njih tudi ostala samo nekaj bi naredila z njimi pa ne vem kaj.Ali ves kje kaj svetujejo oz ali poznas ta programcek ki sem ga omenila.(vem da svetujejo v vseh salonih samo rada bi se nekje videla s to frizuro preden me na njo “obsodijo”.

A mi res prav nobena ne zna pomagat??Punce prosiiiiim!!

Jaz sem se kar prepustila frizerki, ki mi je svetovala za moj obraz, ki pa je širok. Drugače sem zelo pedantna in zahtevna, kar se las tiče, pa sem si rekla, da hočem nekaj spremeniti. Super je naredila! Poskusi se prepustiti.
Tiste programe pa odsvetujem, ker potem niti približno tako ne zgleda.

Jaz sem imela od prvega razreda osnovne šole dalje skozi dolge lase in se sploh nisem upala dalj ostriči kot do ramen. Lansko leto pri 25.letih pa me je kar nekaj prijelo in sem dobesedno na horuk zavila v Mič styling. Frizerki sem rekla, da naj me pošiša na kratko, samo ne na fantka, drugače pa lahko dela kar hoče. Ostrigla me je super in sedaj že leto in pol nosim samo kratko frizuro in tudi slučajno še kmalu ne nameravam zopet preiti na dolge. Tako da najdi dobrega frizerja in se mu prepusti. Saj na začetku boš tako ali tako malo šokirana, če bo sprememba velika, potem naslednji dan se pa že navadiš na novo podobo in uživaš. 🙂

OBSTAJAJO FRIZERSKI SALONI KJER TI Z POMOČJO RAČUNALNIKA PRIKAŽEJO TVOJO SLIKO Z RAZLISNIMI OBLIKAMI!

venera111 ali mi lahko poves kje je kaksen tak frizer?

Eden je v Skofja Loki.Moja kolegica je sla in ji je gor zmetala par kratkih frizur, eno si je izbrala na koncu pa bla fenomenalno dobra.Mislm desetkrat boljsa kot z dolgimi lasmi.Samo to je to.Neves ce bi ti sploh pasal in si ne upas narest tolk velikega koraka.Na koncu pa izpades dost boljsi kot si do zdaj hodil okol.

a je mogoce kje v ljubljani tak studio?

Pri meni se pojavlja podoben problem, kot pri tebi. Jaz tudi nimam stalnega frzerja, bi si ga pa želela imeti. Dvakrat sem naletela na frizerko, ki je bila izjemno slabe volje in njena volja se je odrazila na moji porazni frizuri. Naj še povem, da ti dve frizerki delata v dveh različnih zelo znanih in »kvalitetnih« frizerskih salonih. Malo za šalo in malo za res: Najprej preveri razpoloženje tistega, kateremu boš zaupala svojo glavo. Jaz imam dolge lase preko ramen in od julijske polomije ne vem več kam naj grem! Nisem ti kaj dosti pomagala, no pa vsaj veš, da nisi edina…
BF

Zivjo,

tudi jst imam podoben primer in tudi jst iscem kaksnega frizerja iz ljubljana ki bi nudil ta program.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close