Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pomagite, moja punca noce anal

Pomagite, moja punca noce anal

Pedrov je cela gora. In ti si eden od njih. Daj ženski mir in si poišči tipa.

Sploh ni več moskih ki normalno in strastno seksajo. Samo neko nabijanje v vse luknje. Od riti do nosa in ušes. Pa magar z prsti, tiči ali nogami. Pa čepi in prometni znaki za extra nabijanje.

Sploh ne znate več dobro poseksat žensk. Za dober sex ne rabiš nič, razen kar ti je dala mati narava in ljubezen do ženskega telesa.

To ste pa samo izpitjenci in prikriti homiči .

In ja, rit je za srat. Analni sex ni kar nekaj. Lahko pride do poskodb in vnetij.

Homič nagnusni

Dupa jest do srania, zakaz pedałowania!

Veš koliko kosmatih moških riti bi ti z veseljem nastavili, še zaslužil bi lahko, ti pa težiš punci. Pogovori se s sabo in si priznaj, kam te vleče. Saj v današnjem svetu ni to nič takšnega. Ne moreš pa v slaščičarni zahtevat bureka.

Odgovor na objavo uporabnika
Monovina, 15.01.2022 ob 11:04

Pedrov je cela gora. In ti si eden od njih. Daj ženski mir in si poišči tipa.

Sploh ni več moskih ki normalno in strastno seksajo. Samo neko nabijanje v vse luknje. Od riti do nosa in ušes. Pa magar z prsti, tiči ali nogami. Pa čepi in prometni znaki za extra nabijanje.

Sploh ne znate več dobro poseksat žensk. Za dober sex ne rabiš nič, razen kar ti je dala mati narava in ljubezen do ženskega telesa.

To ste pa samo izpitjenci in prikriti homiči .

In ja, rit je za srat. Analni sex ni kar nekaj. Lahko pride do poskodb in vnetij.

Homič nagnusni

Bravo 🙂

Da men tip rece da ma rd analno ga odjebem Takoj

Je vzorec tipov enostavno k ves da so psihopati

Kot sem rekel zafrustrirane, nepotešene  ime neizkušene punce. Ne rabi biti homoseksualec, da prakticiraš analno, pa še žena uživa v tem. Ne pravim pa da je vedno v modu. Ko ima probleme s prebavo takrat pač tega ne počneva.

Ti se kar tolaži, a normalna ženska v normalni zvezi ne potrebuje tega. Očitno imaš tako majhnega, da ga v pravi luknji sploh ne čuti.

Ne morem verjet, kok ste zadrti. Analno je fajn, če se tega pravilno lotiš. Punco morš najprej dobr narajcat, potem pa ji stimulirati danko, lahko tudi oralno. Zato je poprejšnja higiena nujna, pa nujno je mazanje z lubrikantom, pa seveda je nujno da ji prej poveš, kam prihajaš na obisk in da se sprosti. Ker če bi se punca ob penetraciji zakrčila in stisnila mišice, bi znalo bolet. Je pa grdo od nje, če niti poskusit noče. Dosti sreče in užitkov obema!

Mislim, da  se vi s tem “po nesreči” sam mal hecate. Sicer bi se vam “po nesreči” zihr kaj zgodilo, kak zob zbil al pa kej tacga ?

Mustafa I, 14.01.2022 ob 21:47

U islamu mora žena ubogati moža in mu dati, kadar on hoče in kakor on hoče. Tu slovenske feministke ne morete nič s svojimi nebulozami.

U islamu tudi lahko mož ženo fizično kaznuje, če ga ne uboga. Ne sicer preveč, da ji ne polomi kosti na primer, pa potem ne bi bila koristna za domače delo. Komot pa jo mož na primer oklofota, če mu kaj jezika ali če mu noče izponjevati dolžnosti v spolnosti.

In to je v njeno dobro, da jo mož fizično kaznuje. Ker s tem, ko ga žena ne uboga, dela greh (ravna proti Allahovi volji), a greh bi jo pripeljal v pekel.

Vi mislite tudi, da jo lahk zažgete, pa to še ne pomeni, da bo šlo na sodišču čez

Rea122, 15.01.2022 ob 17:09

Ti se kar tolaži, a normalna ženska v normalni zvezi ne potrebuje tega. Očitno imaš tako majhnega, da ga v pravi luknji sploh ne čuti.

Poskusi pa boš videla. Ne rabi imeti majhnega, da lahko prakticiraš v ta manjšo luknjico.

Zafrustrirane ženske tega ne delajo, 15.01.2022 ob 17:31

Poskusi pa boš videla. Ne rabi imeti majhnega, da lahko prakticiraš v ta manjšo luknjico.

Očitno torej je majhen, ker moj ima tako ogromnega, da še tja kamor mora komaj parkira.

Misst, pa kaj ti nekaj bluziš o sodiščih? Muslimanske ženske so vzgojene, da ubogajo svoje može. Svojo vernost in spoštovanje korana vedno bolj kažejo tudi navzven s spoštljivim zakritim oblačenjem.

One ne hodijo razgaljene naokoli kot vaše ženske, ki so u resnici kurbe. Naše ženske so čiste in so na voljo samo svojemu možu po poroki. In spolnost mu je dolžna nuditi kadarkoli mož to hoče in kakorkoli mož to hoče.

Zato pozabi, da bi muslimanka kdaj šla na slovensko (nešeriatsko) sodišče zoper svoje. Vi ste za nas neverniki in nemoralneži.

Saj ne veš katerim izjavam bi človek dal nasmeh – v zadnjico ali ta ki pod mus hoče. ???????☺☺☺☺☺ p???????

Mislim, da  se vi s tem “po nesreči” sam mal hecate. Sicer bi se vam “po nesreči” zihr kaj zgodilo, kak zob zbil al pa kej tacga

Prvič, če si ženska, se ne spodobi, da o teh stvarih sploh govoriš.

Drugič, moja pravica kot moža je, da ga moji lastni ženi zarinem kamor pač hočem. Ona se mi mora lepo postaviti u doggyja in to je to. Ostalo je moj posel in moja pravica, razumeš?

Se mi pa smilijo slovenski moški, ki so se morali iti “napako”, da so ga lahko svoji ženski u rit potisnuli. To so neki zabluzeni feministični časi, da slovenski dedci ne morejo jasno prej povedati, kam ga bojo utaknili in to potem (brez parlamentiranja) tudi naredijo.

Slovenci, izumri boste! Ker si še svojih žensk ne upate več samozavestno, po muško nabrisati, ko se vam pač zazdi.

Pa da bi žena meni izbila zob? Nikoli.

Osebno sem mnenja, da je treba žensko vsake toliko mal našeškati ali pa jo na suho poseksati u rito. Da se zaveda, da ni nujno, da sem samo prijazen in da ima malo nujnega strahospoštovanja.

Ker ženske ste kot psice. Rabite gospodarja. In vaš moški mora vsake toliko pokazati, da je on gospodar. Ker brez občasne demonstracije moči lahko dinamika krene u napačno smer.

Tega mnogi slovenski prijatelji ne razumejo ali pa si ne upajo in zato jih grize rak feminizma.

Mustafa I, 15.01.2022 ob 17:52

Misst, pa kaj ti nekaj bluziš o sodiščih? Muslimanske ženske so vzgojene, da ubogajo svoje može. Svojo vernost in spoštovanje korana vedno bolj kažejo tudi navzven s spoštljivim zakritim oblačenjem.

One ne hodijo razgaljene naokoli kot vaše ženske, ki so u resnici kurbe. Naše ženske so čiste in so na voljo samo svojemu možu po poroki. In spolnost mu je dolžna nuditi kadarkoli mož to hoče in kakorkoli mož to hoče.

Zato pozabi, da bi muslimanka kdaj šla na slovensko (nešeriatsko) sodišče zoper svoje. Vi ste za nas neverniki in nemoralneži.

Seveda, imaš prav. To kar mi vidimo je zgolj tisto, kar vam ne uspe zakrit. Ostalo je skrito in tako skrbno načrtovano že od rojstva naprej. Se res bedasto počutim zdaj, ker sem tako naivna, da sem za trenutek pozabila kako podli ste v resnici.

Alan479, 14.01.2022 ob 12:45

Pac jaz mam ful rad anal in s punco sva skupi že več ko 3 mesce, pa sem ji predlagal da probava neki novga, da bi jo koncno malo v rito nabil, ona pa cela hladna rekla, da ni šans češ, da je to za kretene, pa da se v rit ne fuka ampak se serje, pa da je to fuj pa take. Že tak sem se mogu sprijaznit, da ne dobim hardcore nic zdej pa še to. Kaj mi svetujete, star sem, punca pa tam 21. Kako naj jo prepricam

Naj te enkrat tvoj prijatelj nabije v rit, da boš imel dovolj, kreten laznivi!

Nika P, 15.01.2022 ob 17:27

Ne morem verjet, kok ste zadrti. Analno je fajn, če se tega pravilno lotiš. Punco morš najprej dobr narajcat, potem pa ji stimulirati danko, lahko tudi oralno. Zato je poprejšnja higiena nujna, pa nujno je mazanje z lubrikantom, pa seveda je nujno da ji prej poveš, kam prihajaš na obisk in da se sprosti. Ker če bi se punca ob penetraciji zakrčila in stisnila mišice, bi znalo bolet. Je pa grdo od nje, če niti poskusit noče. Dosti sreče in užitkov obema!

Poizkusi s prijateljem…pa veliko ižitkov, kreten!

Vidim da tukaj je večino smrkelj, ki ne vejo kako se stvari streže. Ponavadi pari začnejo analno seksati (eksperimentirati) tam pri 22-24 leti (mediana). Večina “tipov”, ki so tle proti analcu so ponavadi devičniki/obupani, ki komaj čakajo da nategnejo kakšno punco, ali pa so ženske ki se pretvarjajo da so tipi.

Fanti z leti ko pride kilometrina, pa želijo več (kot avtor te teme).  Žalostno je da ti razni predsodki so pri  nekaterih ženskah glavah tako globoko, da jim nič ne moreš. Ponavadi pri 35+ letah poročen moški s tako žensko mogoče seksa 1 na mesec mogoče še redkeje in iščejo kakšno popestritev ali pa ljubico drugje.

Zafrustrirane ženske tega ne delajo, 16.01.2022 ob 01:02

Vidim da tukaj je večino smrkelj, ki ne vejo kako se stvari streže. Ponavadi pari začnejo analno seksati (eksperimentirati) tam pri 22-24 leti (mediana). Večina “tipov”, ki so tle proti analcu so ponavadi devičniki/obupani, ki komaj čakajo da nategnejo kakšno punco, ali pa so ženske ki se pretvarjajo da so tipi.

Fanti z leti ko pride kilometrina, pa želijo več (kot avtor te teme).  Žalostno je da ti razni predsodki so pri  nekaterih ženskah glavah tako globoko, da jim nič ne moreš. Ponavadi pri 35+ letah poročen moški s tako žensko mogoče seksa 1 na mesec mogoče še redkeje in iščejo kakšno popestritev ali pa ljubico drugje.

je še vedno najboljša varianta ančka: je relativno poceni, ne rabi hrane, oblačila, v bistvu ko 1x investiraš vanjo, nimaš pol nobenih stroškov več z njo. ?

En nasvetek: ne kupuj najcenejše, ker se pozna na kvaliteti, raje mal dražjo kupi, da ti bo služila več let.

Imaš jih še pa još:

https://www.amazon.com/Best-Sellers-Health-Personal-Care-Sex-Dolls/zgbs/hpc/11441819011

Lp

Zato pa, 16.01.2022 ob 09:51

je še vedno najboljša varianta ančka: je relativno poceni, ne rabi hrane, oblačila, v bistvu ko 1x investiraš vanjo, nimaš pol nobenih stroškov več z njo. ?

En nasvetek: ne kupuj najcenejše, ker se pozna na kvaliteti, raje mal dražjo kupi, da ti bo služila več let.

Imaš jih še pa još:

https://www.amazon.com/Best-Sellers-Health-Personal-Care-Sex-Dolls/zgbs/hpc/11441819011

Lp

Zakaj bi kaj takega kupil, če pa imam ženo, ki mi da analno brez problema.

Zafrustrirane ženske tega ne delajo, 16.01.2022 ob 13:49

Zakaj bi kaj takega kupil, če pa imam ženo, ki mi da analno brez problema.

Hohohohahahahh imaš ti ženo my ass ????

Ti kar sanjaj hahahh

Zato pa, 16.01.2022 ob 14:13

Hohohohahahahh imaš ti ženo my ass ????

Ti kar sanjaj hahahh

Razloži mi kaj pa je tako čudnega?

Glede na tvoje odgovore lahko samo sklepam da si splono nedozorela oseba.

Žalostno, da taki osebki kot ti pridejo na ta forum in začnejo prodajati nošene tangice, ali sprašujete kolikokrat si nekdo drka itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close