Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomagati sodelavcu

Pomagati sodelavcu

Moj sodelavec je homoseksualec. V piarni se sprasujemo kako naj mu pomagajmo,da bi postal normalen?

Kaksen predlog? Lp

Odpoved dajte, da bo dobil normalne sodelavce, ki bodo delali in se ne vtikali v to kdo ga kam vtika. Al pa ga še sami kdaj kam vtaknite da ne boste toliko obsedeni s tem kaj drugi počnejo za štirimi stenami in si s tujim seksom polnili svoje bedne dneve kjer se vam očitno nič ne dogaja.

Odgovor na objavo uporabnika
Ris263, 07.07.2021 ob 15:45

Moj sodelavec je homoseksualec. V piarni se sprasujemo kako naj mu pomagajmo,da bi postal normalen?

Kaksen predlog? Lp

to je tvoja provokacija, ker ne verjamem, da je nekdo tako zabit kot se ti kažeš!

Nastavi mu rito, pa te bo dobro obdelal, potem boš hotel še večkrat in boš spremenil mnenje…

Za sebe se brigite.

Tudi mi smo imeli enega takega. Smo se gavsi izogibali,ga izolirali,itd in na koncu je sam dal odpoved. Problem resen.

Odgovor na objavo uporabnika
Gorenc582, 07.07.2021 ob 20:32

Tudi mi smo imeli enega takega. Smo se gavsi izogibali,ga izolirali,itd in na koncu je sam dal odpoved. Problem resen.

Medtem je pa lojze ki sedi zraven tebe in je bil najbolj glasen glede tega sodelavca na službenem wcju drkal nate 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close