Najdi forum

Evo, kaj sem zdaj naredila. Z neta sem si zloadala en program za odstranitev rdečih oči na fotkah. In jih kr neki popravla in SHRANILA!
BIG MISTAKE! Zdej imajo vse fotke čez celo površino take male napise “FIX FOTO”. A lahko to kako odstranim?
Prooooooosim! :-(((

Če ne bo pomagala deinstalacija programa, probaj z obnovitvijo sistema !

Kako to misliš “z obnovitvijo sistema”?

Lp

Aj aj aj.
Originalov pa več najbrž nimaš.

No edino ena trapasta možnost je potem in to ta, da naištaliraš kak drug risarski program in lepo retuširat tisti fix foto.

Cec pa je verjetno mislil, da ti to piše sedaj čez vse fotke, ampak najbrž ti le čez tiste, katere si popravljala in nato shranila.

Aja pa še en nasvet za prihodnjič in za vse ostale.
Uporabljaj Save As in ne Save in šele ko boš 100% da je vse ok, potem briši originale.

Ja originali so šli :-((((
Sej mam Photo shop, pa nimam pojma, kako to zdej narest.
Ja čez tiste, k sem jih popravljala.
Ja, tud ena trapa gre sam enkrat na led:-))))

A imaš kak nasvet, kako nej se tistga retuširanja lotim?

Hvaaaaaaaaaaaaaala!!!!!!!!!!!!

Hja tole retuširanje je ponavadi kar mučna zadeva pa še dolgo časa zna trajati.

Kako se lotiš je težko rečt, najbolj tukaj pomagajo izkušnje, trikov pa ni dosti. Mrbit kakšen copy predela okoli ki je podoben in nato paste, kakšen push in nato smudge.

Je pa težko takole na pamet govort, ker ne vem kako na veliko so se te črke nasrale, kakšne črke sploh so in na katere predele fotke so se namalale.

A je možno, da mi kakšno pošlješ na mail, da vsaj vidim ali se ti sploh splača lotit zadeve?

Škoda časa, morda bo enastavneje, če programčič kar kupiš, bržkone je poceni. Vsaka šola nekaj stane.

Nč ne pomaga, če ga kupim. Sem jim poslala en mail, če se da ker narest, če program kupim, pa mi je tip odgovoru, da ne. Pol ga pa že ne bom.
Ej, Hmmm, a ti res lohk eno pošljem?
Če si tolk dober mi pa mail pust.

10000x hvala

Seveda se ne da, če so slike shranjene so pač shranjene, takih programsko ne sestaviš nikol več v prvotno stanje.

Seveda lahko pošlješ, saj pogledat me pa res nič ne stane 🙂

jernej72@yahoo.com

Sim ti poslala eno sliko. Zdej se nobene več ne upam odpret, ker sem tisto, ki sej jo poslala odprla, pa so napisi podvojeni. Program sem odinštalirala.

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close