Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek POMAGAJTE PROSIM!!!

POMAGAJTE PROSIM!!!

ŽIVJO!

Upam, da mi bo kdo znal svetovati!
delam na eni firmi. ….. in s sodelavcem sma včasih “srala”. zdaj pa imam jaz fanta in nočem več avantur. on še vedno sili kjub temu da si vedno izmišljujem razne izgovere!

kaj naj naredim, saj skregati se ne smem z njim, ker je le sodelavec in bom z njim v vsakodnevnih stikih.

Nehaj si izmišljevat izgovore, pa direkt povej. Tko simpl je to.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

kjsiht!

js sem mu že povedla, da ne morem imeti več z njim nič. najbolj me pa jezi to da ima on že družino( zdaj je dobil 2 otroka) in me je prvi poklical in dejal da je očka! res ne vem ali je z mano kaj narobe ali z njim. Vedno mi govori kako je ponosen na svoje otroke in družino. ne vem kaj naj si mislim?
svetuj mi nekaj prosim

In točno to je….sodelavec…..povej mu kar mu gre, nato pa z njim le še o službenih zadevah…..ostalo je privat life…..

Pa tudi če se skregata, bosta morala še vedno govoriti zaradi službe….

Sta odrasla človeka….pri teh letih kljub vsemu menda ja ve, kaj so profesionalni službeni odnosi….če ne, pač to ni tvoj problem….zakaj bi se ukvarjali z moškim, ki je na ravni otroka?…..

Verjetno zaradi tega ne bo ogrozil svoje družine….kaj praviš?….lahko pa mu na primer zagroziš, da boš povedala ženi…..tako ostane brez obeh….kaj misliš, kaj bo naredil?….pomoje te bo z veseljem pustil pri miru….

Srečno….

V tako psiho se pa na žalost oziroma na srečo ne znam vklopt. Sorry…

Hm… še to: S kom je kaj narobe? Po mojem kar z obema.

če ne gre zlepa, pa probaj zgrda:

V kolkor mi ne boš dal miru, bom telefonirala tvoji ženi, želim si uredit razmerje s ….. in ostaneva sodelavca ali pa še to ne, če si tega ne želiš. Bojim pa se, da nisi povedala vsega, si v podrejenem položaju in se ga bojiš, se bojiš ostati brez službe?

Kljub vsemu, zagrozi, če ne gre drugače.

lp

To moraš pa ja lepo direktno in jasno kje na prijateljski pijači povedat. Da imaš sedaj svojo ljubezen in da ti ni več do avantur in se mu zahvališ za lepe preživete trenutke. Lahko sta le dobra prijatelja in nič več.
Če je pravi moški bo razumel.
Drugače pa mu daj odločno vedeti, da ni šans do novih avantur, ne pa se mevžasto in boječe obnašat, saj bo tako imel občutek, da te lahko še pregovori in bo še bolj silil vate!
Glede, da ni tvoj šef in je samo sodelavec, mislim, da je vse odvisno od načina tvojega nastopa. (vendar to ne pomeni, da se morata skregati, ti pač običajno komuniciraš z njim kot običajno vsak dan o s uzbenih zadevah, kot da se ne bi nič zgodilo)

Poznam take primere in se bojim, da se ga boš težko otresla. Sploh, če ve da si ga “srala”, predvidevam, da ne bo kar tako vrgel puško v koruzo, ker bo zelo težko razumel, da ga ne “serješ” več. Tudi dejstvo, da imaš fanta mu bo zelo malo pomenilo.

Ja rožica, saj ti si vendar prava sončnica – polna semenčec

povej mu da je mimo, razen če ti njegovo dvorjenje ne odgovarja. Mislim maš pa res probleme :o)

Namesto, da si izmišljuješ razne izgovore mu direktno in odločno povej da je vajino druženje izven konteksta službe končano…če kljub temu vztraja ga ignoriraj, mogoče se bo naveličal…ne oglašaj se na telefon, njegove privat-opazke presliši in ne repliciraj…Ker če mu ti vsakič odgovoriš na klic (npr), v drugi sapi mu pa hitiš pojasnjevat da nočeš več sranja z njim tega ne bo vzel resno.

Reci mu:*steri….fertik deu….!!!!*Bodi karakter,če ti seveda ni več do avanturc z njim

:))

Poljub je kralj dotikov

Boš pa ja obvladala enga tipa……Strogo nastopiš, poveš kar mu gre….prej ali slej bo dojel….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close