Najdi forum

POMAGAJTE PROSIM

Malo pred božičnimi prazniki mi je začel nagajat računalnik.Metalo me je iz interneta in ni vzpostavilo veze po par ur….sama sem bila mnenja da delajo kake popravke na kabelski.Antivirusni sistemi niso ničesar zaznali,sem parkrat zagnala različne pa nič.No z internetom je boljše ,zdaj pa mi outlook neprestano javlja neke napake,Pošto sicer lahko prejemam ,ob pošiljanju le te pa mi javi napako
Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: ‘pop3.kks.net’, Strežnik: ‘smtp.kks.net’, Protokol: SMTP, Vrata: 25, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 10061, Številka napake: 0x800CCC0E
Ničesar več ne razumem,pregledala sem že vse nastavitve pa je vse ok.Kaj za vraga se dogaja???Imam xp-e.Če se komu kaj sanja,prosim pomagajte.Hvala.Naredila sem tudi že obnovitveno točko,pa nič.HELP!!!

Nekateri bi ti svetovali, da si iz interneta potegni dol nove gonilnike, samo
takim jaz pravim “pocarji”.

Če ti je prej vse normalno delalo in ti nisi ničesar spreminjala, ampak
so kaj popravljali na kabelski napeljavi (kks), potem je najbolje
da se obrneš na njih.
Sicer pa lahko napišeš preko katerega kabelskega ponudnika se povezuješ na internet.
Namreč če imaš e-pošto pri drugem ponudniku, kot imaš povezavo, potem moraš za odhajajočo pošto (strežnik) pač napisati strežnik tvojega
ponudnika interneta.

Sicer pa napiši malce bolj detaljno.

ps. ne verjemi tistemu ki ti bo napisal: Novejši gonilniki pa bo, ta nima pojma o računalništvu!

skoraj bi si upala trditi,da imaš virus.Kliči na kabelsko.

P.

Pametnjakoviči ti bodo zdaj nakladali o virusih ,dejanski vzrok napake pa najdeš tu :

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Oh hvala lepa vsem,sem našla krivca za težave………moj antivirusni program Panda je bil vsega kriv.Sem ga vrgla ven in vse dela bp.
Na novo pa inštalirala AVG 6.0,pa lepo igra vse.Hvala vsem

pametnjakoviči gor al dol…… dogajalo se mi je podobno in bil je….kaj misliš Pero…kdo je bil?:))

Trojanski konj!

P

Trojanski konj ni virus!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Eta ,me veseli ,da sem ti pomagal;srečno in veselo Novo leto!

Pero,

dobila sem oboje in temu primerno sesut pc.

Začelo pa se je kot je opisano zgoraj.

Mislim,da je ,ob takih okoliščinah,potrebno pomisliti tudi na to.
Ampak to vem sedaj.

Do 24.12.sem bila trdno prepričana,da moj autluk varuje,za to plačani,naročniški net.

Žal sem telebnila na trda tla.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close