Pomagajte, preveč prdim :(((
Najprej povej, kaj sploh ješ. Ampak, načelom je treba tudi čreva premigati, kar pomeni vsaj, veliko dehidracije. Če se tolažiš z umetnimi stvarmi, ko črevam daješ potuho, gredo kakšni potem na operacije, ker imajo npr. leno črevo. Ampak, če vsaj vetrove spuščaš, potem še lahko kaj storiš zase, predno še nisi povedala, kaj sploh ješ in kako uravnavaš svoje črevesje.
Banane npr. olupi, jabolka tudi, pa le notranji sadež pojej. Pri fižolu pa tudi šparaj in konzervo odvzi v smeti. Ne pozabi na vodo, ker ti bo črevesje hvaležno.
Prdiš zato, ker ješ skupaj živila, ki niso kompatibilna – naprimer meso in krompir, pa še solata – jej ali meso in solato ( zelenjava netralizira gnitje mesa) ali krompir in solato ( ne zavreta v skupni kombinaciji). Prdi se večinoma po vseh industrijsko predelanih mesninah zaradi aditivov. Po industrijsko konzervirani prehrani zaradi sulfitov, ki so dodani kot konzervansi.
Prdiš lahko tudi zato, ker se ti je na stene črevesja zalepila svinjarija – maščobe, čisti ogljikovi hidrati ( sladkor), potem lepek iz žitaric ( gluten), potem koruzni, krompirjv ali rižev škrob, prežganje ( moka+čebula+maščoba), bešamel ( koa+mleko+maslo), tudi zavretje svežega sadja in zelenjave v parih urah od zaužitja v prebavilih povzroči vetrove, če imaš premalo želodčne kisline naprimer hrana zelo gnije, plinov je mnogo več, prisotna je dostikrat v takih primerih bakterija H. Pilori.
Tudi suh fižol in ostale stročnice je treba znat skuhat, da ne prdiš po njih: namočiš v vodo vdaj dva dni prej, toliko da vzkali, mora zvkaliti, ker se izloči pri vzkaljenju snov, ki povzroča napenjanje in vetrove v našem črevesju. Vodo odliješ, naliješ novo in ga potem skuhaš. po takem fižolu ne prdiš.
Problem so le industrijsko obdelane stročnice, ki so hitro kuhane, torej instant verzije. Tem pa ni pomoči in prdiš.
Spuščaš lahko nenormalne žveplence tudi, ko delaš očiščevalno kuro z Donatom -) Preverjeno.
Prdiš nenormalno, ko ješ kokošja, še huje pa račja jajca v vseh oblikah.
Nasilen vegan?
In kje si zasledil, da te prepričujem, da ne živiš pravv? Kako to, da si se videl v tem stavku, da si moral tako reagirati?
Jaz sem samo odgovoril na vprašanje enega izmed uporabnikov, samo njemu sem odgovoril? Zakaj se počutiš prizadetega?
Človek se vpraša imaš slabo vest? če je nimaš, zakaj potem tak odziv?
Primož
Moj je tudi prdel-po vsem. še po makaronih. Nedaj bože, da bi jedel one z velikimi luknjami. Pa po pomfriju… da ne govorim o hruškah. Takrat je bila v hiši tema od hlapov. Kaka dva meseca je pa zjutraj začel jesti muslije. Od takrat naprej imamo mir.
Je bilo pa groza vsak večer na sedežni pred TV poslušat glasbo.
Nasilen vegan?
In kje si zasledil, da te prepričujem, da ne živiš pravv? Kako to, da si se videl v tem stavku, da si moral tako reagirati?
Jaz sem samo odgovoril na vprašanje enega izmed uporabnikov, samo njemu sem odgovoril? Zakaj se počutiš prizadetega?
Človek se vpraša imaš slabo vest? če je nimaš, zakaj potem tak odziv?
Primož[/quote]
Zato ker to ni prvi poust, kjer nas prepričuješ o vegejedstvu. Slaba vest? Čemu? Ajaaa, ker pobijajo živali za našo prehrano.
Vegani in vegetraijanci postajate vedno bolj nasilni s svojim načinom življenje in ko je prilložnost, oznanjate svoja vege prepričanja. Še v Noahu ste videli tribut vegetarijanstvu. Meni ste le nevedneži, ki ne razumete življenjskega kroga. Bo tudi tebi odleglo, ko bodo levi jedli travo?
Najprej Povej, kaj ješ. Ker imam rada fižol npr, ni ne duha ne sluha o vetrovih. Pa sem imela perforacijo 12ternika. Vem pa, kdaj morda se zgodijo nevšečnosti. Ponavadi, ko organizm pravi, odvajajo, drugače ne.
Spremljaj organizem, ali zapiši, kaj ješ ter kdaj so vetrovi. Hlastno s hrani, kar pomeni, zneči hrano z zrakom po organizmu, so vetrovi, kolcanje in podobno. Jej zmerno, prežveči. Poglej kje se ti zatakne ob prehrani.
Enkrat samkrat sem kupila v štacuni ala kosilo, jao Bog, želodec se mi je smejal še nekaj dni. Pa še pognalo me je ??????
Napiši kaj ješ, vetrovi opozarjajo in to tvoje stanje odstopa, kar si sama ugotovila.
Forum je zaprt za komentiranje.