Najdi forum

Pomagajte mi !!!

Računalnik sem poskusila spraviti na stanje pred nekaj dnevi : sistemska orodja,ponoven zagon…. a mi ne odpre ko kliknem obnovi sistem. Odpre se mi okno Za odpiranje uporabi…tam so programi Internet Exploer,Emule,Adobe Reader,Nero StartSmart,WordPad…
Kako bi lahko popravila stanje na računalniku, ki zdaj zgleda tako, da je na namizju polno enakih ikon z znakcem Exploer(če za odpiranje uporabim Exploer se nič ne zgodi), pod ikonami pa piše npr Canon My printer, e Mule,Google Chrome…Prej so bili ti programi vsak s svojo ikono in so se normalno odpirali. Zdaj se noben noče odpret samodejno z dvoklikom, ko pa grem na Odpri, me sprašuje “Za odpiranje uporabi…”
Računalnik je tako čisto neuporaben, ni pa mi jasno zakaj je ostala edino Mozila Firefox, ki dela normalno.
Ali sem bila dovolj jasna? Res se ne znam izražati z računalniškimi izrazi…
Na Explorerju imam naložen klik in ne morem plačati računov, ker tudi tega noče odpret.
Hvaležna bom vsakemu, ki mi bo odgovoril.

Glede na to, da prošnjo ponavaljaš sklepam, da nimaš v bližini nikogar, ki bi se na računalnike spoznal. Zato svetujem:
http://www.google.si/#sclient=psy-ab&hl=sl&rlz=1R2GGHP_slSI445&source=hp&q=servis+ra%C4%8Dunalnikov+&rlz=1R2GGHP_slSI445&pbx=1&oq=servis+ra%C4%8Dunalnikov+&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1879l7131l0l7395l20l12l0l8l8l0l314l2352l0.7.4.1l20l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=20cc143adb6184fe&biw=1477&bih=618

Če ne veš kaj počneš potem se ne zanašaj na mnenja neznancev na forumu. Jih je preveč žleht in hitro ostaneš brez vsega. Preverjeno na lastni koži na tem forumu. Kup računalniških stručkotov, v resnici pa glih da vejo kaj računalnik je.

Jaz vseeno vrjamem v dobre ljudi.Mogoče se pa le najde kdo z nasvetom, da mi nebo treba dati 50EUR za doberdan računalničarju.Vseeno hvala za link na google :)))

poskusila z levi tipko miške, in si izbrala prikaži namizje? lahko si kaj takega kliknila, glede na to, da programi obstajajo?

ja, mislim, da je sin nekaj klikal. PRogrami vsi obstajajo, le odpirat se jih ne da. Kako naj jih ponovno usposobim?

Na MON je forum računalništvo, pojdi tja in se spokaj od tukaj.

če boš tošl odprla, ti bo vsak pršu poštimat komp, ker določene stvari je treba pogledat fizično, samo neko opisovanje ne zaleže za rešitev vseh problemov…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tole ti verjetno ne bo uspelo sami resit.

naredi test:

klikni start/programi/google chrome in ga zaženi preko tega. Ga odpre? Super potem so se “pokvarile” samo bližnice na namizju. Pobriši pokvarjene bližnice in si naredi nove. Isto kot si zagnala google chrome iz start menija klikni nanj z desno tipko in tam imaš možnost kreacije bližnice direktno na namizje.

Zaženi polkna v varnem zaagonu in tam poskusi obnoviti sistem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close