Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pomagajte mi razumeti

pomagajte mi razumeti

imam fanta slab mesec. sprva je kazalo vse v redu, vsak dan sva se dolgo pogovarjala po telefonu, po mailih, videla sva se. sedaj pa je vse cudno: ni vec tistih pogovorov, ne mailov, ne sms-ov tako pogosto. ima kao ful za delat, ampak en mail, sms oz. klic ti ne vzame veliko casa, posebno ce gre za partnerja. a ni res? kaj vi mislite o tem?

Hmmmmmm, ko bi vedela, zakaj je tako, bi lahko tudi sebi odgovorila. Upam, da nama bo kdo drug povedal zakaj je tako.

hm…predvsem naredi nekaj …. čisto preprosto , vprašaj ga…..povej mu, da pogrešaš njegove klice., njegove sms-se…in jasno mu povej, da delo ni izgovor….

….morda on sedaj misli, da si osvojena, da se ti ni potrebno več toliko posvečati…..veš, moški so čuden svet…eno prav posebno poglavje …in težko jih je razumet….naj ti bo v tolažbo, da tvoj ni edini tak….

Imej se, čau…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

a pa je dobro da mu to povem v faco, k men je blo to zmer najtezje:)) al je dost ce mu poslem mail in lepo razlozim

Glej…najprvo ga čisto preprosto vprašaj, zakaj te ne pokliče…..če bo rekel, da ima ful dela….ga vprašaj, zakaj ti ne pošlje sms-ja…..in predvsem..ne bodi prepirljiva, ker se bo zaprl vase in se počutil ogroženega…in ne boš dobila odgovora….vse lahko obrneš tudi na štos…kot : ej, včas si me hotu imet skoz pri ušesu…kaj je sedaj ??…in podobne fore…

Dej, sej bo….morda ima pa res delo….ti pa ljubosumna ??

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close