Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Pomagajte mi najti naslov knjige!!

Pomagajte mi najti naslov knjige!!

Rada bi prebrala eno knjigo, pa nikakor ne uspem najti njenega pravega naslova. Je pa nekaj v zvezi z najokrutnejsimi zločini vseh casov, oziroma najhujši zločini vseh časov….ali kaj podobnega.

Opisovala naj bi torej najhujše/najgrozovitejše/najokrutnejše zločine v človeški zgodovini. Tudi nekaj v zvezi s serijskimi morilci.

Hvala za pomoč.

Mogoče Najokrutnejši morilci našega časa. Je iz zbirke Naj, v kateri je še kup knjig, npr. Morsko dno, NLP, Spački, Katastrofe, Nenavadno, Ljubimci…

Imam serijo knjig Detektivi: Sto let kriminalistike in Ura detektivov, avtor je Jürgen Thorwald. V knjigah je na poljuden nacin opisan zgodovinski razvoj kriminalisticne znanstvene metode (prstni odtisi, odkrivanje sledov, toksikologija itd). So pa stare se malo vec od mene, tako da moderna kriminalistika (tam nekje od DNA naprej) jasno manjka.

Knjige sem prvic brala v srednji soli, takrat so se mi zdele super, ravno prava mesanica naravoslovja in sund pristopa, po mojem bi me se zdaj posteno zagrabile, ce bi jih uspela izbrskat iz orjaske skladovnice pokopanih zakladov..:))

lp, proxima

Ura detektivov je navduševala tudi mene, približno v isti starosti 🙂

JAAAAA….to je tocno to kar sem iskala!!! Ful hvala.

New Report

Close